Σούπερ ημιτελικός με λαμπερά ζευγάρια και... γαλλικό άρωμα

SHOWBIZΗ «φωνή της Γαλλίας» Indila θα βρεθεί στη σκηνή, στο live του «Voice»Σούπερ ημιτελικός με λαμπερά ζευγάρια και... γαλλικό άρωμαΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 17:23

Γαλλική λάμψη στον ημιτελικό του «Voice»! Η τραγουδίστρια που γνώρισε την απόλυτη καταξίωση όταν συνεργάστηκε με τον ράπερ Υοussoupha στο κομμάτι «Dreamin», το οποίο έχει ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια views στο YouTube, η Ιndila, έρχεται την Παρασκευή 2 Μαΐου

στο talent show του ΑΝΤ1 για να τραγουδήσει μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.
H Γαλλίδα με την ιδιαίτερη φωνή, που τραγουδά από επτά ετών, έχει ξετρελάνει τη Γαλλία και μάλιστα «έσπασε» τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης, όταν εμφανίστηκε στο γαλλικό «Voice» ως καλεσμένη του Νίκου Αλιάγα για να παρουσιάσει την προσωπική της δουλειά με τίτλο «Mini world». Το τραγούδι της «Derniere Danse» μετρά πάνω από 18,5 εκατομμύρια «χτυπήματα», καθώς το βιντεοκλίπ, το οποίο είναι γυρισμένο στο Παρίσι, θυμίζει ταινία μικρού μήκους.
H Ιndila, που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της -λέει συγκεκριμένα «έχω την ηλικία που μου δίνουν»- είναι Παριζιάνα, με αλγερινή καταγωγή και ρίζες από την Καμπότζη, την Αίγυπτο και την Ινδία. Η ίδια δηλώνει ότι είναι «παιδί του κόσμου» και το όνομά της δείχνει την αγάπη της για την Ινδία. «Το σημαντικό δεν είναι η ζωή μου, αλλά η ιστορία που θέλω να πω στο κοινό» επισημαίνει και με το «Derniere Danse» έχει καταφέρει να κάνει παγκόσμιο σουξέ.
Πάντως ο ημιτελικός δεν θα έχει μόνο... γαλλικό άρωμα, θα διαθέτει και «Number One» παρουσίες. Μπορεί η Ελενα Παπαρίζου να μην κατάφερε να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision, θα είναι όμως παρούσα στο «Voice» και θα κάνει ντουέτο με τον Γιούρι Μελίκοφ. Αλλωστε και οι οκτώ εναπομείναντες παίκτες θα τραγουδήσουν μαζί με καταξιωμένους Ελληνες καλλιτέχνες προκειμένου να δώσουν στον ημιτελικό τη λάμψη που του αξίζει.
Ετσι, από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ο Αλεξ Οικονόμου θα εμφανιστεί με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ ο Λευτέρης Κιντάτος θα πει τα λαϊκά του με τον Βασίλη Καρρά. Η Μαρία-Ελένη Κυριάκου και η Κατερίνα Λιόλου, του team Vandi, θα τραγουδήσουν με τη Μαντώ και την Τζώρτζια των Μπλε αντίστοιχα, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου θα δει την Αίμιλη Χαραλάμπους ντουέτο με τον Κώστα Μακεδόνα και τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη με τον Μάνο Πυροβολάκη. Τέλος, η Αρετή Κοσμίδου, από το team Stavento, θα συνεργαστεί on stage με τις Μέλιsses και ο Γιούρι Μελίκοφ με την Ελενα Παπαρίζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα