Πήρε τον ρόλο της η Λέχου

SHOWBIZΠήρε τον ρόλο της η ΛέχουΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 16:27

Με έναν καινούργιο ρόλο, «μοναδικό», όπως τον αποκάλεσε και η ίδια, αναμετράται πλέον η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός είναι η νέα πρωθιέρεια της ολυμπιακής φλόγας. Η επίσημη παρουσίασή της έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Γιάννη Καρρά.
«Νιώθω μεγάλη

συγκίνηση και τιμή για το καινούργιο αυτό ταξίδι της ζωής μου, τον νέο μου ρόλο, ο οποίος είναι μοναδικός και αναπάντεχος» δήλωσε η ίδια η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Από την πρώτη στιγμή που μου το πρότειναν ένιωσα μεγάλη χαρά. Σαν μικρό παιδί που του έχεις χαρίσει το ωραιότερο δώρο στον κόσμο. Αν υπάρχει ελπίδα, σε μια περίοδο που κοινωνικά και πολιτιστικά βρισκόμαστε σε τέλμα, αυτή βρίσκεται στις αρχές του Ολυμπισμού. Θα μου προκαλούσε μεγάλη ικανοποίηση αν κατάφερνα μέσα από τον νέο μου αυτό ρόλο να βοηθήσω και εγώ» τόνισε.
Να σημειωθεί δε πως η αγαπημένη ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Ινώ Μενεγάκη, την προηγούμενη πρωθιέρεια. Η θητεία της είναι τετράχρονη και θα διαρκέσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η αφή της ολυμπιακής φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τους Αγώνες Νέων που θα γίνουν στη Νανζίνγκ της Κίνας (16-28 Αυγούστου 2014), ενώ η τελική πρόβα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί.
«Την Κυριακή που μας πέρασε κάναμε ακόμη μία πρόβα, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, η οποία -δεν σας κρύβω- μου προκάλεσε συγκίνηση» σχολίασε η κυρία Λέχου. Να θυμίσουμε πως τις χορογραφίες της τελετής έχει επιμεληθεί ακόμη μία χρονιά η Αρτεμις Ιγνατίου.

Γιώτα Βαζούρα

Keywords
Τυχαία Θέματα