Ο Χορταρέας «διαβάζει» το φλιτζάνι του καφέ αφιλοκερδώς

SHOWBIZΟ Χορταρέας «διαβάζει» το φλιτζάνι του καφέ αφιλοκερδώςΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 16:19

Αφησε για λίγο τις αστρολογικές προβλέψεις και έπιασε τα... φλιτζάνια ο Νίκος Χορταρέας.
Ο τηλεαστρολόγος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε πιαστεί στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ, αφού είχε «ξεχάσει» να δηλώσει στην Εφορία το ποσό των 710.000 ευρώ που υπήρχε σε τραπεζικό του λογαριασμό, κάνει τώρα νέα

καριέρα.
Συγκεκριμένα πραγματοποιεί έξτρα εμφανίσεις σε καφέ του κέντρου της Αθήνας αλλά και του Πειραιά στις οποίες «διαβάζει» το φλιτζάνι αφιλοκερδώς.
Το γνωστό μέντιουμ συνεχίζει να εξασκεί την τέχνη που ξέρει, να λέει δηλαδή τα μελλούμενα στον κόσμο που επισκέπτεται τα συγκεκριμένα μαγαζιά.
Το μόνο που χρεώνονται οι πελάτες είναι ο καφές που πίνουν, χωρίς καμιά παραπάνω επιβάρυνση, όπως τονίζεται και στις διαφημιστικές αφίσες.
Οι δύο χώροι εξασφάλισαν την αποκλειστικότητα του Νίκου Χορταρέα, που ξεκίνησε εκεί αυτή την... πρωτότυπη εργασία, η οποία βέβαια έχει να κάνει -κατά κάποιο τρόπο- με το επάγγελμα του.
Μάλιστα, απ' ό,τι καταλαβαίνουμε, μάλλον ήταν το κρυφό του ταλέντο. Τον τελευταίο καιρό άλλωστε όλο και περισσότερα μαγαζιά έχουν επιχειρήσει να φέρουν... πολίτικο αέρα, περιλαμβάνοντας στις υπηρεσίες τους και προβλέψεις μέσα από το φλιτζάνι του καφέ.
Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα επιστρατεύουν ειδικούς στον τομέα των προβλέψεων ώστε να κερδίσουν επιπλέον «πόντους», ενδεχομένως και πελάτες που θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα