Υπολογίζει όλους τους παίκτες του

ΑΘΛΗΤΙΚΑΥπολογίζει όλους τους παίκτες τουΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 14:46

Βασικό δόγμα του Τραϊανού Δέλλα είναι ότι όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες, και ο τεχνικός της «Ενωσης» το κάνει πράξη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΝΟ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗ

Ηδη, έπειτα από έξι ματς, έχουν αγωνιστεί 19 παίκτες του «Δικεφάλου», αν και οι σταθερές υπάρχουν και είναι τρεις: Οι Αλεν Μπαρόχα, Ροντρίγκο Γκάλο και Γιάκομπ Γιόχανσον, οι οποίοι δεν έχουν χάσει λεπτό (567’ έκαστος). Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας, ο Βραζιλιάνος μπακ και ο Σουηδός μέσος (μετρ των κλεψιμάτων με 22) αποδεικνύονται «λίρα εκατό», και δεν

είναι καν τα «πρώτα βιολιά» βάσει κασέ και ονόματος. Σε χρόνο συμμετοχής ακολουθούν ο Ανταμ Τζανετόπουλος (51’), ο Χρήστος Αραβίδης (503’) και ο Αντρέ Σιμόες (423’).


Τα «βαριά χαρτιά», Μπουονανότε, Βάργκας, Μάνταλος, μπαίνουν σταδιακά στη μάχη, ενώ ένας τραυματισμός έπληξε τον Ραφίκ Τζιμπούρ «με το καλημέρα», και ο «τρομοκράτης» κατέστη ανενεργός. Εξάλλου, ο «νάνος», για τον οποίο ακούστηκαν διάφορα περί δυσαρέσκειας επειδή έγινε αλλαγή με τη Βέροια, ενώ δεν ήταν στην ενδεκάδα με τον Ατρόμητο, αλλά υπήρξε επίσημη διάψευση, είναι ο πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος, με ένα γκολ ανά 2,3 τελικές προσπάθειες.


Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις έπειτα από διήμερο ρεπό, αλλά, από τη στιγμή που απουσιάζουν οι πέντε διεθνείς (Μάνταλος, Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Μπαρόχα), ακόμη δεν μπορεί να φανούν τα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Εξάλλου, ο Βαγέλλης Πλατέλλας έκανε θεραπεία (έχει ακόμα πόνους στην πλάτη) και θα μπει σταδιακά στις ομαδικές προπονήσεις, ενώ άγνωστο είναι το πότε θα επιστρέψει ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Μετατέθηκε για τις 19 Οκτωβρίου η συζήτηση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για απόψε (19.00) στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας και αφορά στη δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης της «Αγια-Σοφιάς». Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ είχαν καλέσει τους φίλους της ομάδας σε ειρηνική συγκέντρωση, η οποία, με τη σειρά της, αναβάλλεται. Στην ΠΑΕ, πάντως, θεωρούν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο, καθώς έχει τις θετικές εισηγήσεις όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα