Κίνηση ανθρωπιάς από τον Σαββίδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑΚίνηση ανθρωπιάς από τον ΣαββίδηΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 14:43

Συγκλονιστική είναι η ομολογία ενός πατέρα για τη στήριξη που έλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη όταν, πριν από δύο χρόνια, διαγνώστηκε πως δύο παιδιά του πάσχουν από μία σπάνια νόσο.

«Τα δύο μικρότερα παιδιά μου είχαν ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας που επηρέαζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους και θα έπρεπε να κάνουν μία εγχείρηση στο εξωτερικό. Χρειαζόμασταν κάποια χρήματα. Ξεκίνησα από πολλούς

φορείς που θέλουν να λέγονται φιλάνθρωποι.

»Βρήκα κλειστές πόρτες, μόνο η πόρτα του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη ήταν ανοιχτές» ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Νικολόπουλου, για να συμπληρώσει, αφού χαρακτήρισε «πατέρα» τον Σαββίδη και «οικογένειά» του τον ΠΑΟΚ: «Μέσα σε 22 ώρες με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Σαββίδης και μου είπε ότι το “10% από τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Πλατανιά θα είναι δικό σου”. Σαν σήμερα πετάγαμε πριν από δύο χρόνια για Γερμανία. Εγινε η επέμβαση και όλα πηγαίνουν, δόξα τω Θεώ, καλά! »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει την οικογένεια πιο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας, δημιουργώντας μια μίνι οικογενειακή κερκίδα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θύρας 7A.

Με το κόστος του ενός εισιτηρίου -15 ευρώ- μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα και ο πατέρας με τα παιδιά τους (έως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Εξαλλος με ιστοσελίδα

Οργή Μπερμπάτοφ για τις «φωτιές» που... άναψαν οι συμπατριώτες του!

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μετά το δήθεν επεισόδιο με τη σύζυγό του και την τροχαία που ανακάλυψαν μέσα ενημέρωσης στη Βουλγαρία, είδε χθες έκπληκτος το νέο «χτύπημα». Ποιο ήταν αυτό; Για «σκάνδαλο» έκανε λόγο η βουλγαρική ιστοσελίδα inews.bg, η οποία υποστηρίζει ότι ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είναι... θαυμαστής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ τον Βούλγαρο επιθετικό!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα: «Ο Μπερμπάτοφ είναι αγαπητός σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση τους φανατικούς του Αρη και του Ηρακλή, αλλά δεν αγαπιέται επίσης ούτε από τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ».

Παράλληλα, τονίζεται πως σημείο τριβής μεταξύ του 35χρονου σούπερ σταρ και του Κροάτη προπονητή είναι ο χρόνος συμμετοχής του Μπερμπάτοφ.

«Ακόμη μια αηδία»! Με αυτό τον τρόπο σχολίασαν κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, διαψεύδοντάς τα, τονίζοντας μάλιστα πως αποτελούν σενάρια «επιστημονικής φαντασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα