ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (08.10.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (08.10.15)Πέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 13:15

Μετά τα μεσάνυχτα, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Πρωί, ο Αδωνις. Μεσημέρι, ο Αδωνις! Και αντιβίωση να 'ταν, κάθε 12ωρο θα γινόταν λήψη και όχι ανά 8ωρο! Νισάφι...

*

Παραβιάζει τους κόκκινους σηματοδότες και το δηλώνει στην τηλεόραση! Είναι εκτός προθεσμίας στην κατάθεση της υποψηφιότητάς του και το λέει η τηλεόραση! Κάνει εσωτερική κομματική καμπάνια από την τηλεόραση.

Για πρωθυπουργός πάει ή για μέλος του πάνελ των Σκορδά και συζύγου;

*

Την ίδια ώρα η Λιάνα Κανέλλη ήταν στο Mega. Ηταν μια κάποια αλλαγή ύστερα από την τόση εκλογολογία των εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, που όμως επικεντρώνεται σε ένα πρόσωπο: στον παραβάτη κόκκινων φαναριών Αδωνι Γεωργιάδη.

*

Τα πρόσωπα που κοσμούν με ιδιαίτερη αποτυχία φέτος τα πάνελ σε εκπομπές που ετοιμάζονται να βγουν στον αέρα δουλεύουν τόσο από την ανάγκη τους να βγουν στην τηλεόραση που ακούσαμε μισθούς για καθημερινά προγράμματα, με τουλάχιστον 8ωρα εργασίας, λιγότερο από 600 ευρώ και δη μεικτά.

*

Η συζήτηση στο «Ηappy Day» έχει ανάψει! Η Σταματίνα επιμένει πως μόνο τα Αρλεκιν ήταν αισθηματικά βίπερ. Ο Παπανώτας θυμίζει τα βίπερ ΝΟΡΑ. Ο ογκόλιθος Ελένη Τσολάκη λέει πως από Νόρα μόνο τη Βαλσάμη ξέρει (την Κατσέλη ούτε ακουστά, πάλι!). Ο Φραγκολιάς τοποθετείται πως ήταν αστυνομικά βίπερ! Μετά είπε πως μιλούσε για τα βίπερ... Νόβα που απλώς δεν υπήρξαν ποτέ!

*

Λίγο αργότερα η Σταματίνα μάς είπε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε στην «Εβίτα» ενώ ήταν ασθενής, λίγο πριν από το τέλος, αν και είχε περιοδεία με τη «Μελωδία της Ευτυχίας». Σημασία έχει όχι να ξέρεις για τι μιλάς, αλλά να το υποστηρίζεις με πάθος και σιγουριά, σαν να ξέρεις!

*

ΚΟΥΙΖΑΚΙ: Ποια ανερχόμενη παρουσιάστρια απαίτησε για τους συνεργάτες που την πλαισιώνουν να μην υπάρχει καμία αδύνατη δίπλα της, νεότερη και ωραιότερη; Πράγμα δύσκολο, εδώ που τα λέμε, διότι η παρουσιάστρια δεν είναι και η Μις Κόσμος σε εμφάνιση, όσο κι αν «η ομορφιά βρίσκεται στο βλέμμα αυτού που κοιτάει» που έλεγε και ο Οσκαρ Ουάιλντ!

*

Δεν γίνεται, αλλά, εδώ που τα λέμε, να τις πιάσεις κυρίες σαν αυτήν και να τις βάλεις σε ένα εργοστάσιο βάρδια ή σε ένα χωράφι να ξεστρεμματίζουν, να σου πω εγώ απαιτήσεις μετά για καλλιστεία!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Στις 15 Δεκεμβρίου θα στήσει και πάλι το «Αλ Τσαντίρι» του ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν και η εκπομπή επέστρεψε εκτάκτως λόγω επικαιρότητας, θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα λίγο πριν κλείσει η χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα