Ο Ερνάνι παίρνει την ευκαιρία του

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Ερνάνι παίρνει την ευκαιρία τουΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 13:31

Ο Ερνάνι αποτελεί ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα του Ολυμπιακού.


ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Ωστόσο, ο Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσαρμοστεί και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Η περίπτωσή του απασχολεί έντονα τον Μάρκο Σίλβα, καθώς αυτός ήταν που επέμεινε μέχρι το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου

να αποκτηθεί, έστω και με τη μορφή δανεισμού, από την Πόρτο. Πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να τον «ενεργοποιήσει» άμεσα, ζητώντας ως... αντάλλαγμα από τον 24χρονο βιρτουόζο εξτρέμ να αφήσει στην άκρη το «εγώ» του και να βάλει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο γήπεδο (3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, που... μεταφράζονται σε 135 συνολικά αγωνιστικά λεπτά), ο Ερνάνι δείχνει σαν να παίζει πιο πολύ για τον... εαυτό του. Ο Σίλβα, έχοντάς του κάνει ειδικές συστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται, και αφού του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι στα... πόδια του να πάρει θέση βασικού, περιμένει να δει βελτίωση. Πάνω απ’ όλα στον τομέα της ομαδικότητας, αλλά και σε εκείνον της αμυντικής λειτουργίας. Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει ότι έχει λάβει τα «μηνύματα» από τον προπονητή του, ο Ερνάνι θα την έχει στο αυριανό φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Πανιώνιο στου Ρέντη, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Από κει και πέρα, στο «Μάξιμιρ» βρέθηκε χθες ο Κούλης Δουρέκας. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος μετέβη στην Κροατία προκειμένου να επιθεωρήσει το γήπεδο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, της ομάδας που αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο (20/10) της ομάδας του Πειραιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα