Ο Οζ στη χώρα της... αμαρτίας

13:48 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜαστίγια, sex toys, χειροπέδες, μάσκες και spankingΟ Οζ στη χώρα της... αμαρτίαςΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 13:47

Αυστραλός συνοδός ανδρών αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν στα (πληρωμένα) ραντεβού με bisexual, που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι

Μια ματιά στα άδυτα του κόσμου των ανδρών escorts που συνοδεύουν κυρίους δίνει Αυστραλός, ο οποίος εδώ και επτά χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του, δουλεύοντας στο Λονδίνο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Μιλώντας στην online έκδοση

metro.co.uk, ο Οζ, όπως είναι το επαγγελματικό ψευδώνυμό του, αποκαλύπτει ότι μπήκε στο επάγγελμα ύστερα από παρότρυνση μιας πρώην συντρόφου του, η οποία επίσης εργαζόταν ως συνοδός. Οπως εξηγεί, οι πελάτες του είναι κατά κύριο λόγο άνδρες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους όχι μόνο έχουν σχέσεις με γυναίκες, αλλά είναι και παντρεμένοι. Παραδέχεται ότι στην αρχή σοκαρίστηκε από το ποσοστό των πελατών του που ήταν bisexual ή απλώς bicurious, όπως ονομάζονται εκείνοι που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της σεξουαλικής επαφής με άτομα του ίδιου φύλου από απλή περιέργεια.

«Συναντάμε πολλούς bisexual, επειδή οι αμιγώς γκέι άνδρες βγαίνουν μεταξύ τους και δεν έχουν ανάγκη από διακριτικότητα» εξηγεί ο Οζ, ο οποίος χαρακτηρίζει εαυτόν «κυρίως straight». Η πιο δημοφιλής υπηρεσία του είναι το ερωτικό μασάζ με έλαια, αν και αρκετοί πελάτες του προτιμούν πιο kinky καταστάσεις, που περιλαμβάνουν μαστίγια, sex toys, χειροπέδες και μάσκες.

Οχι στα φιλιά

Ωστόσο, κάθε ηλικία έχει τα δικά της γούστα. Στους αποφοίτους δημόσιων σχολείων αρρένων αρέσει το spanking και τα δεσίματα, τη στιγμή που οι μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες προτιμούν «πιο kinky» πράγματα. «Εχω έναν μόνιμο πελάτη που του αρέσει να τον χτυπούν στη βουβωνική χώρα. Κι επειδή έκανα ταϊλανδέζικο kickboxing, ξέρω να κλοτσάω πολύ δυνατά» εξηγεί, ενώ τονίζει ότι αποφεύγει να προσφέρει υπηρεσίες «συντρόφου», που περιλαμβάνουν πιο τρυφερές πράξεις, όπως τα φιλιά ή ακόμα και το σεξ χωρίς προφυλάξεις. «Συνήθως συνοδεύω κάποιον σε ένα event και μετά πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο ή το σπίτι του. Οι περισσότεροι πελάτες μου με συναντούν στο σπίτι μου, στο σπίτι τους ή σε ξενοδοχείο» λέει, ενώ για πολύ kinky καταστάσεις νοικιάζει ειδικούς χώρους, που έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα