Από το catwalk στις πίστες!

SHOWBIZΑπό το catwalk στις πίστες!Δευτέρα, Ιανουάριος 19, 2015 - 16:40

Απολαμβάνει τη διαμονή του στην Ελλάδα και γνωρίζει -ξανά- τη νυχτερινή Αθήνα. Ο Μπουράκ Χακί βρίσκεται από την προηγούμενη Πέμπτη στην Αθήνα καλεσμένος του Νίκου Αποστολόπουλου, καθώς ήταν ένα από τα λαμπερά ονόματα που συμμετείχαν στην

επίδειξή του.
Ο Κενάν της σειράς «Κισμέτ» περπάτησε στην πασαρέλα και τα φλας άστραψαν επάνω του. Μαζί του εμφανίστηκαν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ζώης Σημαντήρας και ο Στέλιος Νιάκαρης, ενώ στο τέλος συνόδευσε και τον Ελληνα σχεδιαστή. Την οργάνωση του fashion show επιμελήθηκε ο Γιάννης Καζανίδης.


Πάντως, ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός και πρώην μοντέλο είχε φροντίσει πριν από την άφιξή του στη χώρα μας να ενημερωθεί από το φαν κλαμπ του για όλα τα νέα στέκια και σχήματα των νυχτερινών μαγαζιών, προκειμένου να οργανώσει εξόδους.

Μεγάλος θαυμαστής

Ετσι, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του αλλά και τις πρόβες που έπρεπε να κάνει στο ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου στο Κολωνάκι, κατάφερε να χωρέσει και κάποιες... εξορμήσεις. Μετά την επίδειξη επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, κάτι που είχε ζητήσει από τον Ελληνα designer, αφού είναι μεγάλος θαυμαστής του τραγουδιστή.

Μάλιστα την προηγούμενη μέρα είχε ακούσει τις επιτυχίες της Πάολα, του Παντελή Παντελίδη και του Γιώργου Μαζωνάκη στο Teatro, καθώς και όλα τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου στο κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος.
Επίσης, φρόντισε να δοκιμάσει ξανά την ελληνική κουζίνα σε διάφορα εστιατόρια του κέντρου, αλλά και των νότιων προαστίων, ενώ όπως μάθαμε, για τη διαμονή του δεν επέλεξε κάποιο ξενοδοχείο, αλλά βίλα!


Ο Μπουράκ θα μείνει στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη, ενώ τόσο σήμερα όσο και αύριο το πρόγραμμά του θα συνεχίσει να περιλαμβάνει συνεντεύξεις αλλά και φωτογραφίσεις. Μάλιστα, αύριο θα γίνει και μια συγκέντρωση φίλων στο νέο ατελιέ του Αποστολόπουλου, οπότε θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ακόμη περισσότερους celebrities.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα