Βρήκε τη νέα «πρώην» του!

ΚΟΣΜΟΣΒρήκε τη νέα «πρώην» του!Παρασκευή, Δεκέμβριος 19, 2014 - 17:54

Αυτό που φάνταζε ως απονενοημένο διάβημα όταν ο Καναδός Τζόρνταν Αξάνι άρχισε την προσπάθειά του, στέφθηκε έναν μήνα αργότερα από απόλυτη επιτυχία. Ο 27χρονος είχε ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια για να βρει κάποια με το όνομα της πρώην του, ώστε να μην πάνε στράφι τα εισιτήρια που είχε βγάλει στο όνομά της και στο δικό του για το ταξίδι των ονείρων του. Από την αναζήτηση προέκυψε

μία άλλη Καναδή, η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ, που έσπευσε να αξιοποιήσει την προσφορά του Αξάνι, παρά την όχι και τόσο ενθουσιώδη αντίδραση του επί πολλά χρόνια συντρόφου της.

«Καταλαβαίνει ότι ήθελα πάντα να ταξιδέψω, οπότε, αν και δεν είναι χαρούμενος, θα φύγω στις γιορτές των Χριστουγέννων με έναν τυχαίο άνδρα» εξήγησε η Γκάλαχερ για την αντίδραση του αγοριού της, μαζί με το οποίο εξακολουθεί να σχεδιάζει να αγοράσει σπίτι. Εξομολογείται ότι αρχικά ένιωθε άβολα με την ιδέα να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με άγνωστο, αλλά χαλάρωσε μιλώντας πολλές ώρες με τον Αξάνι στο τηλέφωνο.


Οι βαλίτσες είναι ήδη μισογεμάτες, αφού οι δυο τους ξεκινούν την Κυριακή το ταξίδι τους, που περιλαμβάνει σταθμούς στο Μιλάνο, στην Πράγα, στο Παρίσι, στην Μπανγκόκ και στο Νέο Δελχί, ενώ η επιστροφή στο Τορόντο είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιανουαρίου. Αν και τα αεροπορικά εισιτήρια είναι κλεισμένα, μεγάλο ερώτημα παραμένει η διαμονή, αφού ο Αξάνι, επειδή χώρισε από την κοπέλα του όταν το σχεδίαζε, δεν ασχολήθηκε να κλείσει και ξενοδοχεία. Παρά τον χωρισμό του, αυτό το ταξίδι τού έδωσε δύναμη να συνεχίσει και δημιούργησε μια οργάνωση με τίτλο A Ticket Forward προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν να βρίσκουν χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα