Εκθεση από τα παραμύθια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκθεση από τα παραμύθιαΠαρασκευή, Δεκέμβριος 19, 2014 - 17:37

Δημιουργίες βγαλμένες από τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Κοσμήματα που μας ταξιδεύουν σε νοσταλγικές και ρετρό διαδρομές. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Λίλιαν Συρίγου την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου θα μας περιμένει στον χώρο τέχνης Τουρμπουλέ 184 για να μας παρουσιάσει παλιά και νέα κομμάτια από τη μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της και να μας ταξιδέψει στο ευφάνταστο καλλιτεχνικό σύμπαν της. Από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 9.00 το βράδυ στους χώρους της όμορφης

γκαλερί που βρίσκεται στον Πειραιά η καλλιτέχνιδα θα μας παρουσιάζει τις δημιουργίες της συντροφιά με καλή μουσική, γλυκά και κρασί. Τα κοσμήματα της συλλογής της θα παραμείνουν στην γκαλερί όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες έως τις 28 Δεκεμβρίου.


Η αγαπημένη σχεδιάστρια, που σπούδασε τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος στη σχολή Mokume, τα τελευταία τρία χρόνια ζει, εργάζεται και δημιουργεί στο Βερολίνο, στο εργαστήρι της στην περιοχή Prenzlauer Berg.
Κατασκευάζει κοσμήματα από ασήμι, τα οποία ζωγραφίζει με ψυχρό σμάλτο και διακοσμεί με μετάξι, ημιπολύτιμες πέτρες και δαντέλα. Στις πρόσφατες δημιουργίες περιλαμβάνονται κομμάτια από επίχρυσο μπρούτζο, πλεξιγκλάς, ξύλο, ενώ δεν λείπουν μοναδικές δημιουργίες, δηλαδή μικροαντικείμενα που ανακαλύπτει σε παζάρια της Γερμανίας και τα μετατρέπει στα κοσμήματα.


Infο: Οι δημιουργίες της Λίλιαν Συρίγου θα βρίσκονται στον χώρο τέχνης Τουρμπουλέ 184 (Πραξιτέλους 161-163, Πειραιάς) έως και τις 28 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα