Εκτροπα σε πενταήμερη (!) με μαθητές από τον Πύργο Ηλείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑγρια φάρσα σε πενθήμερηΕκτροπα σε πενταήμερη (!) με μαθητές από τον Πύργο Ηλείας Παρασκευή, Δεκέμβριος 19, 2014 - 16:48

Οι αναμνήσεις από μια ωραία εμπειρία των μαθητικών χρόνων, την πενθήμερη εκδρομή, αμαυρώθηκαν για δύο μαθητές λυκείου από τον Πύργο Ηλείας, οι οποίοι φέρεται ότι βίωσαν στιγμές που θέλουν σίγουρα να σβήσουν από το μυαλό τους, όταν δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση επτά συμμαθητών τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στη Θεσσαλονίκη.

Τα μαρτύρια στα οποία υπέβαλαν τους άτυχους 18χρονους ξέφυγαν από τα όρια της φάρσας, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχαν στοιχεία έντονης παρενόχλησης σεξουαλικής φύσης!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο μαθητές κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι όταν οι επτά συμμαθητές τους πήγαν γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου λέγοντας ότι δήθεν είχαν χάσει την κάρτα εισόδου στο δωμάτιό τους. Ετσι, πήραν από τον υπάλληλο την κάρτα του δωματίου των θυμάτων τους και αφού μπήκαν μέσα αιφνιδιάζοντάς τους, τους εξανάγκασαν σε απρεπείς «δοκιμασίες». Μάλιστα ένας από τους μαθητές που συμμετείχε στην άγρια πλάκα βιντεοσκόπησε με το κινητό του τα στιγμιότυπα προκειμένου να μπορούν να αποδείξουν τα «κατορθώματά» τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», το συμβάν, που επιβεβαίωσε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη σχολική κοινότητα. Ο ίδιος ανέφερε ότι το δυσάρεστο περιστατικό είναι υπό διερεύνηση, ενώ επιβεβαίωσε ότι έγινε βιντεοσκόπηση. Τόνισε ότι το κινητό τηλέφωνο έχει ήδη κατασχεθεί από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος διαβεβαιώνει πως οι μαθητές που έχουν την ευθύνη για τη δημιουργία του λυπηρού περιστατικού θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ομως σε μπελάδες μπαίνουν και οι συνοδοί καθηγητές, που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το περιστατικό μόνο αν έκαναν περιπολίες τα ξημερώματα, όταν φαίνεται ότι έδρασαν οι 18χρονοι.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα