Πούτιν: Είμαι ερωτευμένος!

ΚΟΣΜΟΣΠούτιν: Είμαι ερωτευμένος!Παρασκευή, Δεκέμβριος 19, 2014 - 17:36

Εκείνο που όλοι γνωρίζουν εδώ και χρόνια, αλλά κανένας δεν τολμούσε να υποστηρίξει δημόσια ή αν το τόλμησε, το πλήρωσε ακριβά, εξομολογήθηκε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο σκληρός πρώην πράκτορας, χρησιμοποιώντας έναν εύσχημο -για τα δικά του δεδομένα- τρόπο, αποκάλυψε ότι τον έχουν χτυπήσει τα βέλη του έρωτα. Η αποκάλυψη είναι βεβαίως ετεροχρονισμένη τόσο σε ότι αφορά την ουσία της όσο και σε σχέση με τον τρόπο που επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος για να την κάνει.

«Ενας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος

ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: "Είσαι ερωτευμένος;" Του απάντησα: "Δηλαδή;" Μου λέει: "Αγαπάς κάποια;" Του απαντώ: "Ναι". "Κι εκείνη σ' αγαπάει;" "Ναι" του λέω. "Ε, τότε, μια χαρά" και ήπιε μια γουλιά» είπε ο Πούτιν ενώ οι δημοσιογράφοι κρυφογελούσαν. «Oλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε» κατέληξε.

Φυσικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν προχώρησε ούτε βήμα παρακάτω τόσο για το «αντικείμενο του πόθου του» όσο και για τον ηγέτη που εννοούσε. Στο δεύτερο η απάντηση θα μπορούσε να είναι «Σίλβιο Μπερλουσκόνι», μια και οι δυο τους είναι γνωστό πως έχουν φιλική σχέση. Ισως όμως και όχι, αφού λογικά ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός μάλλον γνωρίζει εδώ και χρόνια. Γιατί χρόνια κρατά η σχέση του Πούτιν με τη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα, με τις φήμες να θέλουν το ζευγάρι να έχει ένα ή και δύο παιδιά.
Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου. Για αρκετό καιρό πριν από την ανακοίνωση η πρώην κυρία Πούτιν ήταν εξαφανισμένη και κάποιοι είπαν πως είχε κλειστεί σε μοναστήρι παρά τη θέλησή της, προκειμένου να πει το «ναι» στο διαζύγιο.
Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου η Καμπάεβα, που σήμερα είναι επικεφαλής των κρατικών μέσων ενημέρωσης της Ρωσίας, μίλησε πρώτη φορά για τον έρωτά της για έναν «μεγάλο άντρα», χωρίς φυσικά να λέει το όνομα του Ρώσου προέδρου.

Η προσωπική ζωή του Πούτιν είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα «Moscovski Korrespondent», η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής. Λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της.

Γιάννης Δουνδουλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα