Βρετανίδα «ξετίναξε» τους Μασάι

17:26 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒρετανίδα «ξετίναξε» τους ΜασάιΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 17:26

«Στην Αφρική θα πάω με τους Μασάι» θα μπορούσε να τραγουδάει 26χρονη Βρετανίδα, καθώς όχι μόνο πήγε αλλά τα έφτιαξε με δύο πολεμιστές Μασάι μένοντας δύο φορές έγκυος.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μόνο που δεν ήταν όποιοι κι όποιοι, αλλά πατέρας και γιος. Μάλιστα η γυναίκα που «μασάει» τους Μασάι θα ήθελε να κάνει σχέση και με τρίτο πολεμιστή της φυλής. Η Ρεμπέκα Ο' Μπράιαν συνάντησε τον πολεμιστή Ρεμπέσα το 2012 στο θέατρο

Maddermarket του Νόργουιτς όπου εργαζόταν, ενώ ο 40χρονος μαζί με άλλους άνδρες της φυλής παρουσίαζε τον παραδοσιακό χορό των Μασάι.

Ο Ρεμπέσα την προσκάλεσε στο χωριό του κοντά στο Ναϊρόμπι, όπου, παρόλο που εκείνος ήταν παντρεμένος και είχε πέντε παιδιά, ερωτεύτηκαν. Οταν η Ο' Μπράιαν επέστρεψε στη Βρετανία, ο 40χρονος της έκανε πρόταση γάμου μέσω βιντεοκλήσης χρησιμοποιώντας χειρονομίες.

Ετσι τον Δεκέμβριο του 2013 επέστρεψε στο χωριό των Μασάι για να γίνει η δεύτερη σύζυγός του. Ολα πήγαιναν καλά, ώσπου η πρώτη σύζυγος πέθανε ξαφνικά το 2014. Οι συγχωριανοί έριξαν την ευθύνη στην 26χρονη, φτάνοντας στο σημείο να απειλούν τη ζωή της. Η ένταση έβαλε τέλος στον γάμο έναν χρόνο αργότερα, παρόλο που η Ο' Μπράιαν έμεινε έγκυος. Γέννησε στις αρχές του 2015 στο Νόργουιτς τη μικρή Αρια, η οποία όμως λίγες εβδομάδες αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Γέννησε αγοράκι

Για να ξεπεράσει το τραύμα, η Βρετανίδα θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στο χωριό των Μασάι. Εκεί, όπως εκμυστηρεύτηκε σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης, ερωτεύτηκε τον 19χρονο γιο του πρώην συζύγου της, Λόρενς. Εκαναν σεξ στα κρυφά και τον περασμένο Αύγουστο η Ο' Μπράιαν έμεινε έγκυος.

Επέστρεψε στο Νόργουιτς, όπου πριν από 10 ημέρες έφερε στη ζωή τον Κίτο, όμως η σχέση της με τον Λόρενς ψυχράθηκε, καθώς της ζητούσε διαρκώς χρήματα. Παρ' όλα αυτά, η 26χρονη δεν το βάζει κάτω και δηλώνει αποφασισμένη να βρει ξανά τον έρωτα με κάποιο άλλο μέλος της φυλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα