Βαθιά υπόκλιση στη μητέρα του

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Βαθιά υπόκλιση στη μητέρα τουΤετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 16:17

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή του Θέμου ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής

Λατρεία στη μητέρα του Νίκη Καραμανλή έχει ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής. Ο Κώστας, που είναι, ως γνωστόν, γιος του αδελφού του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή Αχιλλέα, προέρχεται από μία πολύ δεμένη οικογένεια και, όπως ο ίδιος υποστήριξε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον Θέμο Αναστασιάδη, για αυτή τη συνοχή υπεύθυνη είναι η μητέρα του:

«Η μητέρα κρατάει την

οικογένεια. Η κοινωνία μας είναι μητριαρχική». Και, φυσικά, το πρότυπό του είναι δυνατό, καθώς η Νίκη Διαμαντή-Καραμανλή είναι μία ισχυρή γυναίκα που σίγουρα δεν θα μπορούσε να αφήσει τα ηνία της οικογένειας σε άλλα χέρια.

Οι γνώστες λένε μάλιστα ότι πίσω από τις περισσότερες αποφάσεις της ιστορικής οικογένειας κρύβεται η κυρία Νίκη, φυσικά μαζί με τον πατέρα του Κώστα, τον Αχιλλέα Καραμανλή. Γι' αυτό και ο βουλευτής Σερρών υποκλίνεται στη μητέρα του.

Τρέλα - πασαρέλα!

Celebrities ηθοποιούς, μοντέλα και οτιδήποτε άλλο έχουμε δει πολλάκις. Αλλά celebrities πολιτικούς, και μάλιστα πρώην, σπάνια βλέπουμε.

Ομως οι κανόνες δημιουργούνται για να παραβιάζονται, ακριβώς όπως στην περίπτωση της Ραχήλ Μακρή. Το ένα βράδυ τη βλέπουμε στα μπαράκια με τον σύζυγό της, την άλλη σε πίστες και την επομένη σε επιδείξεις μόδας.

Πότε προλαβαίνει να κοιμάται, κανείς δεν ξέρει. Προχθές λοιπόν πήγε στο σόου μόδας του Βαλταδώρου και έκανε... τι άλλο; Δηλώσεις! Πόσο την τραβάει η πασαρέλα δεν λέγεται.
Η πολιτική τι φταίει όμως...

Η προσωπική ιστορία της Ελένας Κουντουρά

«Εχασα τη μητέρα μου πριν από 19 χρόνια από πρόβλημα στο πάγκρεας» είπε με πίκρα η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χαρδαβέλλα «Το ζεϊμπέκικο του νικητή». Η ωραία Ελενα αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία όταν, διαβάζοντας το βιβλίο του δημοσιογράφου, έμαθε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κι εκείνος.

Πέρασε τον ίδιο πόνο και αποφάσισε να τον δημοσιοποιήσει χωρίς κανένα κόμπλεξ και μπράβο της. Να σημειώσουμε ότι η Ελενα Κοντουρά πήγε στην παρουσίαση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη (φωτό).

«Χορεύοντας» με τους... Νίκους

Περισσότεροι από 30 βουλευτές γιόρταζαν χθες, του αγίου Νικολάου, στη Βουλή κι έτσι τα γλυκάκια και οι ευχές περίσσευαν. Φυσικά, πρώτος και καλύτερος ο τωρινός «ιδιοκτήτης» του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης, ο οποίος δέχτηκε νωρίς νωρίς τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ στο γραφείο του οι γραμματείς δεν προλάβαιναν να σηκώνουν τα τηλέφωνα και να δέχονται λουλούδια.

Ακολουθούσαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην του Παιδείας Νίκος Φίλης, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

Μάλιστα, ο τελευταίος έκανε συριζαίικο πάρτι χθες το βράδυ στο μπαρ Μουζίκ στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι. Εγινε χαμός! Χρόνια πολλά σε όλους.

(!)

Στόλισε και ο Νίκος Βούτσης! Η Βουλή μπήκε σε χριστουγεννιάτικο mood, όταν οι υπάλληλοι, μόλις χθες, τοποθέτησαν στο εντευκτήριο το στολισμένο με φωτάκια καραβάκι, σύμβολο των ελληνικών Χριστουγέννων! Λιτό, φθηνό, μικρό, αλλά κάτι είναι κι αυτό...

Αλλάζουν παραστάσειςοι βουλευτές. Από τα πλούσια μεγάλα δέντρα των σαλονιών τους που φιγουράρουν σιγά σιγά στα social media, βλέπουν και το φτωχικό καραβάκι του Κοινοβουλίου, έτσι για αλλαγή! Ας είναι.

Και του χρόνου, πρόεδρε!

Keywords
Τυχαία Θέματα