Αχτίδα αισιοδοξίας για τον άστεγο που ζει στο Ι.Χ. με τον γιο του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑχτίδα αισιοδοξίας για τον άστεγο που ζει στο Ι.Χ. με τον γιο τουΤετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 14:33

Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο δίνει η πρόταση για δουλειά που δέχθηκε ο 35χρονος άνεργος πατέρας από την Πάτρα, ο οποίος κοιμάται στο αυτοκίνητό του μαζί με τον πεντάχρονο γιο του! Ενα εικοσιτετράωρο μετά την αποκάλυψη ότι πατέρας και γιος έχουν μετατρέψει σε «σπίτι» το όχημά τους, όταν τους έδιωξαν από το διαμέρισμα επειδή χρωστούσαν νοίκια, μια ναυτιλιακή εταιρία επικοινώνησε με τον σύλλογο «Φωτεινό Αστέρι».

Οπως

είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Σπηλιόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρίας μίλησε με την αντιπρόεδρο του σωματείου που βοηθάει άπορες οικογένειες: «Της είπε να ενημερώσει τον 35χρονο να περάσει την Τετάρτη το πρωί από τα γραφεία για να πιάσει αμέσως δουλειά. Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη και δείχνει ότι κάποιοι δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά τους. Ευελπιστούμε να λυθεί και το θέμα με το σπίτι».

Το συγκλονιστικό της έτσι κι αλλιώς συγκινητικής ιστορίας είναι ότι το πεντάχρονο αγόρι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αφού, όπως εξομολογήθηκε στην κοινωνική λειτουργό που το εξέτασε με τη συνοδεία ψυχολόγου, νιώθει ένοχο για το γεγονός ότι ο πατέρας του κοιμόταν στο αυτοκίνητο!

«Φοβίες και ενοχές»

«Είναι ένα πανέξυπνο αγοράκι, γεμάτο όμως φοβίες και ενοχές. Αισθάνεται βάρος στον πατέρα του. Είναι θλιβερό ένα νήπιο να αισθάνεται έτσι» είπε συγκλονισμένος ο κ. Σπηλιόπουλος, εξηγώντας ότι ο 35χρονος φροντίζει ολομόναχος τον μοναχογιό του, αφού η σύζυγός του τούς εγκατέλειψε πριν από έναν χρόνο! Από τη Δευτέρα πατέρας και γιος κατοικούν σε ξενοδοχείο της πόλης που, ενώ τους είχε προσφέρει διήμερη διαμονή, τελικά θα τους παραχωρήσει δωμάτιο και για άλλες τρεις μέρες. «Υπάρχουν περισσότερα από 2.000 ξενοίκιαστα διαμερίσματα στην Πάτρα, αφού φέτος έχουμε 10.000 λιγότερους φοιτητές! Κάποιος θα μπορούσε να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα σε χαμηλή τιμή» σχολίασε ο κ. Σπηλιόπουλος.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα