Τους επικήρυξαν με 2.000 ευρώ για τη θανάτωση είκοσι σκύλων

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤους επικήρυξαν με 2.000 ευρώ για τη θανάτωση είκοσι σκύλωνΤρίτη, Ιούλιος 29, 2014 - 16:48

Τους δολοφόνους τουλάχιστον 20 αθώων αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων σε Τίρναβο και Αμπελώνα επικηρύσσει με το ποσό των 2.000 ευρώ το φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας, Anim.A.L. Σύμφωνα με τα μέλη του σωματείου, ο κόμπος πλέον έφτασε στο χτένι μετά και τη θηριωδία που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ένα κουταβάκι μόλις έξι μηνών βρέθηκε στραγγαλισμένο με καλώδιο!

Με ανακοίνωσή του το Anim.A.L. καλεί τους πολίτες να καταγγείλουν τους υπαίτιους αυτής της κτηνωδίας, ώστε να τιμωρηθούν.

«Μέσα

σε ένα χρονικό διάστημα μόλις δύο εβδομάδων γίναμε μάρτυρες ενός καταιγισμού περιστατικών δηλητηριάσεων και κακοποιήσεων ζώων στον Δήμο Τιρνάβου. Δεκάδες αδέσποτα, αλλά ακόμα και δεσποζόμενα ζώα βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από δηλητήριο (φόλες) στην περιοχή Αμπελώνα, αλλά ακόμα και στο κέντρο της πόλης του Τιρνάβου» αναφέρουν και προσθέτουν: «Οι εθελοντές φιλόζωοι της περιοχής μαζεύουν καθημερινά πτώματα. Περίπου 20 ζώα βρέθηκαν πεθαμένα ή κατέληξαν στα κτηνιατρεία όπου μεταφέρθηκαν και δεκάδες άλλα αδέσποτα της περιοχής αγνοούνται».

Από τα μέλη του σωματείου έχει ήδη υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Τιρνάβου. Ωστόσο, σε μια τελευταία προσπάθεια να σταματήσει αυτό το αίσχος, απευθύνεται στους πολίτες.

«Μην ανέχεστε τους δολοφόνους δίπλα σας και μην περιμένετε να δηλητηριαστούν και τα παιδιά σας για να μιλήσετε!»

Τέλος, επικηρύσσουν τους δολοφόνους με 2.000 ευρώ, που θα δοθούν σε όποιον δώσει πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα