Στη φυλακή ο 25χρονος Πακιστανός που πήγε να ασελγήσει σε δύο δεκατριάχρονες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή ο 25χρονος Πακιστανός που πήγε να ασελγήσει σε δύο δεκατριάχρονεςΤρίτη, Ιούλιος 29, 2014 - 16:43

Ποινή κάθειρξης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης σε έναν 25χρονο Πακιστανό, που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη με την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας σε βάρος δύο κοριτσιών, ηλικίας μόλις 13 ετών!
Ο αλλοδαπός, που

οδηγήθηκε στη φυλακή, είχε επιτεθεί το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στα δύο ανήλικα κορίτσια και επιχείρησε να ικανοποιήσει πάνω τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, είχε στήσει καρτέρι και όταν τις είδε να κινούνται μόνες τους στον δρόμο, τις πλησίασε και τους επιτέθηκε...


Ευτυχώς, οι ανήλικες κατάφεραν την τελευταία στιγμή να ξεφύγουν από τα χέρια του αλλοδαπού σάτυρου και ενημέρωσαν έντρομες τους γονείς τους για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Αμέσως εκείνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και με βάση την περιγραφή που έδωσαν οι ανήλικες, ξεκίνησαν έρευνες στην πόλη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Λίγη ώρα αργότερα άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού, που είχαν ενημερωθεί για την επίθεση και την περιγραφή του αναζητούμενου επίδοξου βιαστή, εντόπισαν τον νεαρό Πακιστανό να κινείται στο λιμάνι και τον προσήγαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο. Εκεί κατέφθασαν και οι ανήλικες, οι οποίες τον αναγνώρισαν με βεβαιότητα.


Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και άλλα ανήλικα κορίτσια είχαν δεχτεί ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα