Εβαλε τον 5χρονο γιο της να κλέψει τον χρυσό σταυρό της βάφτιση

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕβαλε τον 5χρονο γιο της να κλέψει τον χρυσό σταυρό της βάφτισηΤρίτη, Ιούλιος 29, 2014 - 15:50

ΟΥΤΕ ιερό ούτε όσιο είχε μια 37χρονη γυναίκα, η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον πεντάχρονο γιο της προκειμένου να κλέψει τον χρυσό σταυρό που θα έβαζε ο νονός του σε ένα νεοφώτιστο μετά τη βάφτισή του στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων! Νωρίτερα είχε τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού και θα ακολουθούσε η βάφτιση του μωρού τους. Την ώρα όμως που όλοι έδιναν ευχές στους νεονύμφους, το πεντάχρονο αγόρι κατάφερε να πλησιάσει το κουτί με τα βαπτιστικά και να αρπάξει τον

σταυρό! Με γρήγορες κινήσεις τον έβαλε στην τσέπη του και τράπηκε σε φυγή.
Οταν ετοιμάστηκαν όλοι για τη βάφτιση, συνειδητοποίησαν έντρομοι ότι ο χρυσός σταυρός είχε κάνει φτερά. Μάταια οι γονείς, συγγενείς και φίλοι προσπαθούσαν να βρουν τον σταυρό, ώστε να προχωρήσει το μυστήριο. Τελικά, φωτογραφίες που τράβηξαν ο φωτογράφος που απαθανάτιζε τον γάμο και οι καλεσμένοι αποκάλυψαν την εικόνα με το πεντάχρονο αγοράκι να κλέβει τον σταυρό και να τον δίνει σε μια άγνωστη καλοντυμένη γυναίκα που δεν μπήκε μέσα στην εκκλησία, αλλά περίμενε στο προαύλιο το παιδί κι έφυγαν τρέχοντας!


Το νεόνυμφο ζευγάρι ειδοποίησε άμεσα τις διωκτικές Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της καλοντυμένης κυρίας και του παιδιού της, στήνοντας επιχείρηση στη γύρω περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να τους εντοπίσουν στο άλσος της πόλης. Μητέρα και παιδί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου αποδείχθηκε ότι η 37χρονη Βουλγάρα μαζί με το παιδί της στολίστηκαν για να μη δίνουν στόχο στον ναό όπου γινόταν το μυστήριο και κατάφεραν με άνεση να κινηθούν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, οι οποίοι ήταν δεκάδες! Εναντίον της αλλοδαπής γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται αν έχει χρησιμοποιήσει και σε άλλες κλοπές το ανήλικο παιδί της, για το οποίο ενημερώθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να το αναλάβουν έως ότου αποφασιστεί η τύχη του.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα