Καζάνι που βράζει το Mega

TV GOSSIPΕπιστρέφει (;) με εκπομπή η Ολγα ΤρέμηΚαζάνι που βράζει το MegaΤρίτη, Ιούλιος 29, 2014 - 15:20

Ο ενημερωτικός τομέας του Mega είναι καζάνι που βράζει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει την πρόθεση να τα αλλάξει όλα.

Αλλαγές θα υπάρξουν στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού της Μεσογείων, με την «Ερευνα» του Παύλου Τσίμα να ολοκληρώνεται ύστερα από εννιάχρονη παρουσία στο

πρόγραμμα του σταθμού. Η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη θα συνεχιστεί για δέκατο πέμπτο χρόνο, ενώ η Ολγα Τρέμη πιθανότατα επιστρέφει με δική της εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολλές οι πιθανότητες η δημοσιογράφος να παραμείνει στο Mega. Ακόμη και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα ενδέχεται να αλλάξει παρουσιαστές, καθώς οι δύο δημοσιογράφοι φέρονται να κάνουν συζητήσεις ώστε να εμφανίζονται πλέον στα «παράθυρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Τόσο ο Καμπουράκης όσο και ο Οικονομέας πιάνουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης και του μέσου Ελληνα. Αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που αποζητούν στο δελτίο, το οποίο μέχρι πρότινος φάνταζε στη βάση του κοινού ως «μνημονιακό», που δεν αφουγκράζεται την πραγματική φωνή και τις ανάγκες του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να γίνουν και κάποιες γενικότερες αλλαγές, με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα να απέχουν από τον ρόλο των σχολιαστών -εξετάζεται κι αυτό- ή να συνδράμουν με την παρουσία τους στην ανάλυση πολύ σημαντικών πολιτικών γεγονότων και να δίνουν τον δικό τους τόνο και σχολιασμό.

Οσον αφορά το δελτίο ειδήσεων, το όνομα που φαίνεται πως επικρατεί για τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή είναι εκείνο του Νίκου Στραβελάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα