Τελεία και παύλα για τέσσερα στελέχη

14:43 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑποχώρησαν από το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου μετά τις δηλώσεις στον Κωστόπουλο ότι έχει πάει με άνδρα!Τελεία και παύλα για τέσσερα στελέχηΠαρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 14:37

Τέσσερα στελέχη της Τελείας αποχώρησαν από το κόμμα, μετά τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει πάει με άντρα. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Στυλίδας

σε συνέντευξή του. «Είναι απόλυτα σεβαστό, δεν με εξοργίζει καθόλου η συμπεριφορά τους.

Καθένας μπορεί να κάνει ή να σκέφτεται ό,τι θέλει. Εγώ είμαι βαθιά δημοκράτης και είναι δικαίωμά τους να παραιτηθούν από τον συνδυασμό μας» δήλωσε στο περιοδικό «Down Town», όπου φωτογραφήθηκε κιόλας. Ο δημοφιλής ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας τόνισε στην ίδια συνέντευξη ότι αυθόρμητα έκανε τη σεξουαλική παραδοχή του στη εκπομπή «Βράδυ».

«Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου 'ρθε να το πω» είπε και πρόσθεσε ότι του την έχει δώσει στα νεύρα η ιστορία με το σύμφωνο συμβίωσης και ο θόρυβος που ξέσπασε με τους υποκριτές. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες για τα ερωτικά του (δηλαδή πότε και πώς βρέθηκε με άντρα), καθώς, όπως υποστηρίζει, η δήλωσή του είναι ιερή και δεν θέλει να μπει στη σφαίρα του άσεμνου και του αγοραίου.

Αντιδράσεις

Ο Απόστολος, όπως είχε δηλώσει και στην «Espresso», επισήμανε ότι αδιαφορεί για το αν θα τον πουν γκέι, ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς του και η 14χρονη κόρη του ήταν προετοιμασμένοι γι' αυτή τη δήλωση του. «Για να κάνω κάτι τέτοιο δημόσια, πάει να πει πως έχω προετοιμάσει το έδαφος και ξέρω τι κάνω. Οι φύλακες έχουν γνώση. Και οι γονείς μου και το παιδί μου ξέρουν τι γίνεται στη ζωή μου, έχουν αισθήματα, ελεύθερο πνεύμα και πυρηνικά αποθέματα δημοκρατίας» είπε.

Επίσης τάχθηκε υπέρ και τις τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, με την προϋπόθεση να υπάρχει έλεγχος από την Πολιτεία ότι τα παιδιά που υιοθετούνται περνούν καλά, είτε με τους straight γονείς τους είτε με τους γκέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα