Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

07:15 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 4 Μαρτίου 2016Παρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε για το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και κοιτάξτε να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας. Εκφραστείτε ελεύθερα προς τον σύντροφό σας, ενώ θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας, να επιστρατεύετε το χιούμορ σας, που σώζει και στα πιο δύσκολα. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα μεγάλη και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Η φλόγα θα ξαναδυναμώσει,

αλλά από εσάς εξαρτιούνται οι αποφάσεις που θα πάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό και θα έρθουν καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες.

ΛΕΩΝ: Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας και δεσμευτείτε επίσημα. Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. Προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι είστε μόνοι μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και πιο σέξι. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει είναι οι ξαφνικές μεταβολές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ό,τι αρέσει και στους δύο σας και αποτινάξτε πράγματα που δεν λειτουργούν πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και για τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις να τα στηρίξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι και αν σας ενοχλεί, γιατί αυτό που φταίει και συμβαίνουν παρεξηγήσεις είναιό ότι δεν μιλάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους, με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις απόψεις που έχετε πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα