Από το μπαράκι στα γυρίσματα

18:29 3/3/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑπό το μπαράκι στα γυρίσματαΠέμπτη, Μάρτιος 3, 2016 - 18:24

Η Χριστιάνα Μούζουρα αποκαλύπτει με ποιον τρόπο πήρε τον διπλό ρόλο στα «Δίδυμα φεγγάρια»

Η Χριστιάνα Μούζουρα είχε καταλάβει από μικρή ότι ο φυσικός της χώρος είναι εκείνος της υποκριτικής. Η νεαρή ηθοποιός έχει φέτος δύσκολο αλλά παράλληλα γοητευτικό έργο, αφού ο Ανδρέας Γεωργίου την επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό -διπλό- ρόλο των δίδυμων κοριτσιών, της Αγάπης και της Ελισάβετ, στη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» που βλέπουμε καθημερινά στις 20.00 στον ΑΝΤ1.

«Η

κολλητή μου φίλη είχε διαβάσει στο διαδίκτυο για την ακρόαση ηθοποιών που θα έκανε ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου για το νέο σίριάλ του, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη. Με παρότρυνε να αφήσω το βιογραφικό μου. Πραγματικά, πέρασα από την ακρόαση και ήταν τόσες οι κοπέλες για τον ρόλο, που δεν περίμενα κάποια θετική εξέλιξη. Ημουν με τους φίλους μου σε ένα μπαράκι στην Κύπρο και ξαφνικά με παίρνει τηλέφωνο ο Ανδρέας Γεωργίου και με ρωτάει: "Κάθεσαι;". Του απαντάω "ναι" και μου λέει: "Αύριο ξεκινάς γυρίσματα".

Μάλιστα, μου έστειλε με email τον ρόλο μου στο κινητό και θυμάμαι μέσα στο μπαράκι ξεκίνησα να μαθαίνω τα λόγια με τη βοήθεια των φίλων μου» λέει η Χριστιάνα στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Την επόμενη ημέρα συναντάω τον Ανδρέα, ο οποίος κρατούσε δύο αεροπορικά εισιτήρια στα χέρια του και μου είπε: "Για τον ρόλο της Αγάπης και της Ελισάβετ θα αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου. Θα πάμε στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση". Ετσι κι έγινε. Από δαμασκηνί, τα μαλλιά μου βάφτηκαν έντονο πορτοκαλί ή καροτί θα έλεγα (γέλια) που ακόμη και εγώ κάνω προσπάθεια να συνηθίσω.

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν στις δύο τελευταίες εβδομάδες γυρισμάτων, όπου υποδυόμουν την Αγάπη και την Ελισάβετ σε ταυτόχρονες σκηνές. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις διάλογο χωρίς να παίρνεις από πουθενά απάντηση. Ας είναι καλά οι τεχνικοί μας στο μοντάζ. Εκαναν άψογη δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα