«Σφράγισε» τα πλέι οφ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Σφράγισε» τα πλέι οφ!Παρασκευή, Απρίλιος 15, 2016 - 18:16

Μειώθηκε από -5 στους -3 η ποινή του ΠΑΟΚ! Στον αέρα ο Πανιώνιος λόγω αδειοδότησης

Η απόφαση της μείωσης της ποινής του ΠΑΟΚ από τους -5 στους -3 βαθμούς δικαιώνει την έφεσή του και τον οδηγεί και μαθηματικά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με τους 44 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα.
Παρ' όλα αυτά, το παιχνίδι στα Χανιά

με τον Πλατανιά είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού οι «ασπρόμαυροι», θέλουν τη νίκη, προκειμένου να πλασαριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ.

Η βαθμολογία αυτή, όμως, μπορεί να ανατραπεί, μια και απομένει να εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο. Η τελευταία αγωνιστική αναμένεται να είναι... θρίλερ. Τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν και στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν δικαιωθεί και δεν λάβει άδεια συμμετοχής στα πλέι οφ (είναι αυξημένες οι πιθανότητες).

Αυτό θα σημαίνει ότι στην τελευταία αγωνιστική θα γίνει γνωστή η τέταρτη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος και η 6η θέση θα είναι προνομιούχος. Σχετικά με αυτό όλα θα κριθούν την Κυριακή, καθώς την 6η θέση διεκδικούν ο ΠΑΣ Γιάννινα (39 β.), ο Πλατανιάς (38 β.) και ο Αστέρας Τρίπολης (38 β.), ενώ, αν στον Ατρόμητο (36 β.) επιστραφούν οι βαθμοί της ποινής, μπαίνει κι αυτός στο... κόλπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα