«Top μαγείρισσες οι Ελληνίδες»

TV GOSSIP«Top μαγείρισσες οι Ελληνίδες»Παρασκευή, Απρίλιος 15, 2016 - 17:42

Τον γνωρίσαμε ως έναν «Eφιάλτη στην κουζίνα», που επισκεπτόταν εστιατόρια προκειμένου να τους δώσει πνοή ζωής ή να τα καταδικάσει σε λουκέτο. Αυτό το διάστημα ο Εκτορας Μποτρίνι κρίνει στον πάγκο της κουζίνας τις Ελληνίδες μαμάδες και τις κόρες ή τους γιους τους στην απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ

ΠΑΠΠΑ

Ο σεφ, που δοκιμάζει τα πιάτα της εκπομπής βαθμολογώντας τα, έδωσε άλλον αέρα στα τηλεμαγειρέματα, κυρίως λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου του και της σκληρής κριτικής του.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Ιταλoκερκυραίος σεφ δεν χαρίζεται ακόμη και στην πιο ήπιων τόνων μανούλα. «Θεωρώ ότι οι Ελληνίδες μαγειρεύουν πολύ καλά, ειδικά στην περιφέρεια».

Τα γυρίσματα

«Παρόλο που η κρίση έχει ακουμπήσει τα περισσότερα σπίτια, εκεί βρίσκουν πιο εύκολα τα υλικά» εξηγεί στην «Espresso» ο Εκτορας Μποτρίνι. Και συνεχίζει: «Εννοείται έχουν γίνει πολλά απρόοπτα στα γυρίσματα. Πρώτον και κύριον δεν μαγειρεύουν οι μαμάδες, αλλά οι κόρες. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος, υπάρχει το άγχος της κάμερας και γίνονται τραγικά πράγματα. Εχω φάει ωμό σαλιγκάρι κατά λάθος, αφού νόμιζα ότι ήταν βρασμένο. Μου έχουν στείλει ωμά κοτόπουλα ή ψάρια, σούσι δηλαδή. Ο χρόνος τρέχει και γίνεται ο χαμός στο πλατό».

Οσο για το αν μπορεί η ελληνική τηλεόραση να σηκώσει τόσες εκπομπές μαγειρικής, τη στιγμή που πολλοί Ελληνες δεν διαθέτουν τα στοιχειώδη ώστε να ταΐσουν τα παιδιά τους, ο σεφ έχει την απάντηση. «Το δικό μας πρόγραμμα δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, αλλά διαγωνισμός. Και, δεύτερον, θεωρώ ότι ο κόσμος ξεχνιέται με αυτές τις εκπομπές. Είναι πολύ κοντά στον τηλεθεατή και πιστεύω ότι η δική μας εκπομπή χρησιμοποιεί φτηνά και αγνά υλικά και δεν είναι προβοκατόρικη» υποστηρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα