Πρωταθλήτρια και στο pole dancing

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρωταθλήτρια και στο pole dancingΤρίτη, Απρίλιος 22, 2014 - 12:32

Από πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, κορυφαία χορεύτρια του pole dancing! Η καλλονή Μάντυ Φραγκιαδάκη είναι η πρώτη επαγγελματίας χορεύτρια που κατάφερε με τις δυναμικές και τολμηρές κινήσεις της στον στύλο να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα pole dancing που διοργανώθηκε στη χώρα μας.
Η 25χρονη με τις τέλειες σωματικές αναλογίες κατάφερε να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς ο τρόπος με

τον οποίο κινείται στον στύλο αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Με τη νίκη της αυτή η Μάντυ απέδειξε πως είναι γεννημένη πρωταθλήτρια, αφού με όποιο άθλημα κι αν έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις. Ασχολείται με το pole dancing από το 2010, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιστιοπλοΐα και να αγοράσει τον πρώτο της στύλο προκειμένου να «προπονηθεί» μόνη της, αρχικά μέσα στο σπίτι της. Για λίγους μήνες μάλιστα παρακολούθησε και ειδικά μαθήματα pole dancing, ώστε να τελειοποιήσει την κίνησή της και την ισορροπία, που είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της.

Η ευκαιρία της

Ο πρώτος που εντυπωσιάστηκε μαζί της και της έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές της μπροστά στο κοινό, αποκτώντας τους πρώτους φανατικούς θαυμαστές της, είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος της εμπιστεύτηκε μια θέση στα σόου που διοργανώνει στο μαγαζί του στην περιοχή του Κεραμεικού. Εκεί, η Μάντυ είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει σε όλους ένα διαφορετικό κάθε φορά πρόγραμμα, αποδεικνύοντας πως ο χορός στον στύλο δεν αποτελείται μόνο από συγκεκριμένες κινήσεις, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί και μέσα από μια πετυχημένη χορογραφία.
Η πρώτη της μεγάλη διάκριση σε επαγγελματικό επίπεδο ήρθε τον Νοέμβριο του 2013, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο pole art της Κύπρου. Παράλληλα με τον χορό στον στύλο, η όμορφη 25χρονη σπουδάζει διαιτολόγος κι επιστήμων διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Μέχρι σήμερα, το πλούσιο βιογραφικό της είναι γεμάτο συμμετοχές σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, αφού η Μάντυ Φραγκιαδάκη έχει ασχοληθεί με αρκετά αθλήματα στο παρελθόν. Η μελαχρινή καλλονή έχει υπάρξει αθλήτρια του τένις, της κολύμβησης, του θαλάσσιου και αλπικού σκι, ενώ λατρεύει και την αναρρίχηση. Λίγο μετά το 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί και με την ιστιοπλοΐα. Επί οκτώ χρόνια η Μάντυ Φραγκιαδάκη -ή Σταματίνα, όπως την ήξεραν όλοι τότε- αφοσιώθηκε στον πρωταθλητισμό με αποτέλεσμα να καταφέρει να κερδίσει πέντε συνεχόμενα ελληνικά πρωταθλήματα, ενώ το 2007 τερμάτισε πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Προτού πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο άθλημα, κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στην ιστιοπλοΐα και ως προπονήτρια σε μικρά παιδιά.

Μάντυ Φραγκιαδάκηpole dancingπρωταθλήτρια
Keywords
Τυχαία Θέματα