Λαμπρή τηλεθέαση για το "The Voice"

SHOWBIZΛαμπρή τηλεθέαση για το "The Voice"Τρίτη, Απρίλιος 22, 2014 - 12:12

Mε πρόγραμμα-«κονσέρβα» να κυριαρχεί σε όλα τα κανάλια τις ημέρες του Πάσχα, η φωτεινή εξαίρεση του ζωντανού «Voice» χάρισε -όπως ήταν επόμενο- αστρονομικά ποσοστά τηλεθέασης στον ΑΝΤ1. Ξεκινώντας με ένα 39,3% φτάνοντας στο 49,9% και ανά διαστήματα προς το τέλος του σόου αγγίζοντας ακόμη και το «αστρονομικό» 57,9% σε τηλεθέαση, το πασχαλινό «Voice»

που μεταδόθηκε ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ήταν το απόλυτο πάρτι και βοήθησε στη... χώνεψη του οβελία! Πόσο μάλλον όταν στα υπόλοιπα κανάλια έβλεπες την Ελενα Παπαρίζου σε «ψυγείο» από την πλαζ της Βούλας και τον Οικονομόπουλο με άλλη κουπ.

Από τις πιο ωραίες στιγμές του σόου ήταν η σέξι εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή όταν ερμήνευσε μόνη της το τραγούδι «Καλημέρα», αλλά και με τους μαθητές της το «Χάνω εσένα». Εντυπωσιακή ήταν κι η Μελίνα Ασλανίδου με την ομάδα της που τραγούδησαν στη σκηνή το «Λάθος».

Καθαρά λαϊκή πινελιά έβαλε ο Αντώνης Ρέμος, ερμηνεύοντας με τους παίκτες του «Τα Σάββατα» και «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα», ενώ συγκινητικό ήταν το στιγμιότυπο με τον Μιχάλη Κουινέλη να τραγουδά μαζί με τα φιντανάκια του τα «Μάτια μου όμορφα».

Οι οκτώ του ημιτελικού

Κάπως έτσι έκλεισε ο προημιτελικός του «The Voice» και έτσι μένουν οχτώ τυχεροί ταλαντούχοι τραγουδιστές.

Στον ημιτελικό, που θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου, θα δούμε τους εξής: Το κοινό με την ψήφο του έστειλε στο ημιτελικό την Αίμιλη Χαραλάμπους, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να συνεχίσει μαζί της ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης. Οι τηλεθεατές στήριξαν τη Μαρία Ελένη Κυριακού, ενώ η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» στην Κατερίνα Λιόλιου. Ο κόσμος αποφάσισε να περάσει στον ημιτελικό τον Αλεξ Οικονόμου και ο Αντώμης Ρέμος ανακοίνωσε ότι ο Λευτέρης Κιντάτος θα τραγουδήσει μαζί του μία ακόμη φορά. Ο κόσμος «έσωσε» τον Γιούρι Μελίκοβ, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης στήριξε σταθερά την Αρετή Κοσμίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό θα μείνουν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι και την Παρασκευή 9 Μαΐου θα αναδειχθεί ο νικητής ή η νικήτρια.

Και σε αυτό το λαμπριάτικο «Voice» πάντωςοι Κύπριοι με τα SMS τους κράτησαν τους δικούς τους τραγουδιστές μέσα στο παιχνίδι, διασκορπίζοντας στο πιτς φιτίλι τα φαβορί. Οι Κύπριοι έχουν πάθος, ομόνοια και ψηφίζουν... δαγκωτό Κυπριωτάκια - και καλά κάνουν.

Τέλος, ας μας συγχωρήσει ο Λιάγκας, αλλά ποια ή ποιος ενδυματολόγος τον... μισεί και τον έντυσε πασχαλιάτικα σερβιτόρο-«πιγκουίνο»; Καταπιεζόταν τόσο πολύ μέσα στο ασπρόμαυρο σακάκι που φορούσε (αισθητικά δεν «έγραφε» όμορφα), ώστε φαινόταν να ασφυκτιά μέσα σε αυτό - ένιωθες ότι θα σκάσει σαν... αναστάσιμη κροτίδα! Και όταν ο Λιάγκας δεν είναι καλά, η αλήθεια του και η ψυχολογία του φαίνονται στο γυαλί. Κάνουν μπαμ σαν δυναμίτης!

Keywords
Τυχαία Θέματα