Πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι τον έστειλε (με σεξ) στο νοσοκομείο!

ΚΟΣΜΟΣΠρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι τον έστειλε (με σεξ) στο νοσοκομείο!Δευτέρα, Ιούλιος 14, 2014 - 17:08

Η ευλυγισία της πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι, που κατάφερε να την έχει στο κρεβάτι του, τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο 45χρονος Ρώσος επιχειρηματίας Μπαχτιγιάρ Σαλίμοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού σάιτ Life News, ύστερα από σεξουαλική συνεύρεση με την 38χρονη ερωμένη του Αναστασία Βολόσκοβα πονούσε τόσο πολύ στη μέση που χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο.

Η μπαλαρίνα έγινε γνωστή παγκοσμίως το 2003, επειδή απολύθηκε από τα φημισμένα ρωσικά μπαλέτα Μπολσόι με το σκεπτικό ότι ήταν πολύ βαριά και πολύ ψηλή, και κανείς από τους άντρες χορευτές δεν ήθελε να τη σηκώνει. Αν και η Βολόσκοβα είχε παραδεχθεί την αγάπη της για το παγωτό, τους είχε πει τότε ότι το να ζυγίζει 48 κιλά δεν μπορεί να θεωρείται πρόβλημα ούτε καν στο μπαλέτο. Τους πήγε μάλιστα δικαστικά και τελικά πληρώσανε χρυσά τα κιλά της.

Σύμφωνα με το σάιτ, ο πλούσιος σύντροφός της είχε μόλις συνέλθει από μια σοβαρή ασθένεια και το ζευγάρι γιόρτασε με ερωτικό τρόπο την εξέλιξη. Η κακιά η ώρα όμως παραφύλαγε και ο Σαλίμοφ άρχισε να σφαδάζει από πόνους στη μέση. «Ο Μπαχτιγιάρ δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Είχαμε φάει για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι ήμασταν πάλι μαζί και μετά καθίσαμε στον καναπέ. Το μόνο που είχε κάνει εκείνη την ημέρα ήταν σεξ μαζί μου δύο φορές. Τώρα δεν μπορεί καν να σταθεί και είναι στο κρεβάτι» φέρεται να δήλωσε η πρώην μπαλαρίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα