Τραγικός θάνατος για 48χρονο πατέρα οκτώ παιδιών έπειτα από μετωπική στην Καβάλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραγικός θάνατος για 48χρονο πατέρα οκτώ παιδιών έπειτα από μετωπική στην ΚαβάλαΔευτέρα, Ιούλιος 14, 2014 - 16:42

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ένας 48χρονος, πατέρας οκτώ παιδιών, από την Καβάλα. Ο άτυχος άνδρας, που εργαζόταν ως υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του δήμου, κινούταν με το αυτοκίνητό του στην περιμετρική οδό της πόλης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο,

στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Η σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 48χρονος, που αρχικά ανασύρθηκε ζωντανός από το αυτοκίνητο, αλλά δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, ο οδηγός του άλλου οχήματος και η σύζυγός του διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Το τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καβάλας σημειώθηκε στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος του περιφερειακού δρόμου που οδηγεί προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικοι της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου κάνουν λόγο για έναν άριστο οικογενειάρχη που αγωνιζόταν σκληρά προκειμένου να συντηρεί την πολυπληθή οικογένειά του. Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στη γυναίκα και τα οκτώ παιδιά του, που έχασαν τον πατέρα τους με τόσο άδικο τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα