Η φωτογραφία της Κεφαλογιάννη με το σκυλάκι που έκανε θραύση

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ φωτογραφία της Κεφαλογιάννη με το σκυλάκι που έκανε θραύση Δευτέρα, Ιούλιος 14, 2014 - 16:33

Αγκαλιά με ένα πολύ γλυκό σκυλάκι φωτογραφήθηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη, καταφέρνοντας έτσι να απαντήσει με πολύ χαριτωμένο τρόπο στις δεκάδες ευχές που δέχτηκε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, την περασμένη Παρασκευή. Εχοντας άριστη σχέση με τα social media, η υπουργός Τουρισμού ανάρτησε στις σελίδες που διατηρεί στο facebook

και το twitter μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται λαμπερή και χαμογελαστή να κρατάει στα χέρια της ένα λευκό και πανέμορφο σκυλάκι που ακούει στο όνομα Daisy.
«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη στήριξή σας! Εύχομαι πάντα υγεία και αγάπη!» έγραψε η όμορφη πολιτικός κάτω από τη φωτογραφία, για να δεχτεί αμέσως... βροχή σχολίων και like. Μπορεί να είναι γνωστό πως τα παιδιά και τα σκυλιά κλέβουν την παράσταση, ωστόσο η Ολγα Κεφαλογιάννη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το εν λόγω εορταστικό και πολύ τρυφερό post. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι η ίδια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα ζώα (στο σπίτι της έχει μάλιστα και ένα ημίαιμο σκυλάκο, που υπεραγαπά) και όλα τα ανυπεράσπιστα πλάσματα.
Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που μεταξύ των σχολίων που δέχτηκε λόγω της φωτογραφίας της με την Daisy ήταν και από πολλούς φιλόζωους, οι οποίοι της επισήμαναν πως θα πρέπει να εξετάσει με προσοχή και τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων σε τουριστικές περιοχές, βλάπτοντας ανεπανόρθωτα το προφίλ της χώρας μας.

Η.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα