«Πόλεμος» στην πασαρέλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Πόλεμος» στην πασαρέλαΔευτέρα, Δεκέμβριος 1, 2014 - 17:19

Σε μια απίστευτη επίθεση κατά του μάνατζερ και διοργανωτή καλλιστείων Κυριάκου Κερανόπουλου προχώρησε ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής γνωστής σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας κατηγορώντας τον για παράνομες δραστηριότητες και φορολογικές παρατυπίες. Με τη σειρά του, ο κ. Κερανόπουλος απάντησε με μήνυση εναντίον του αποκαλύπτοντας ότι έλαβε από εκείνον γραπτά μηνύματα στο κινητό του γεμάτα απειλές κι εκβιασμούς! Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα έγγραφα της δικογραφίας, στα εν λόγω

sms και στις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ο ιδιοκτήτης του site εμπλέκει ψευδώς τον διοργανωτή καλλιστείων και μάνατζερ σε πράξεις τις οποίες ο ίδιος αγνοεί, ισχυριζόμενος πως δήθεν εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως -ακόμη και σεξουαλικώς- μια κοπέλα, την οποία δεν κατονομάζει.

«Πρέπει να προσέχεις», «θα με βρεις απέναντί σου», «είμαι έξω φρενών», «όπως ξέρεις, δεν είμαι και το καλύτερο παιδί και θα έχεις να κάνεις μαζί μου», «θα σε κρεμάσω στα μανταλάκια», «έκανες μ***α που με υποτίμησες», «κόψε κάθε επαφή πριν είναι αργά» είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που περιέχονται στα γραπτά μηνύματα, τα οποία ανησύχησαν τον Kυριάκο Κερανόπουλο και τον έκαναν να προχωρήσει σε άμεσες νομικές ενέργειες με πληρεξούσιο δικηγόρο του τον Αλέξανδρο Ι. Φάρο προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι στις 22 Νοεμβρίου, οπότε ο μάνατζερ και διοργανωτής καλλιστείων έλαβε το sms στο οποίο απειλήθηκε πως θα «κρεμαστεί στα μανταλάκια», η απειλή εναντίον του μάλλον πραγματοποιήθηκε, καθώς το site που ανήκει στον μηνυόμενο προχώρησε στην ανάρτηση της αναγγελίας ενός θέματος που τον στοχοποιεί, τοποθετώντας έως και φωτογραφία του Κ. Κερανόπουλου. «Ανοίγουμε τον φάκελο του γνωστού μάνατζερ καλλιστείων Κυριάκου Κερανόπουλου» είναι ο τίτλος της ανάρτησης, ενώ στο κύριο κείμενο αναφέρεται ότι θα αποκαλύψουν τον «βίο και την πολιτεία» του, υπονοώντας ότι εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, καθώς και «τις δικαστικές καταδίκες του με τα πλαστά τιμολόγια», κατηγορώντας τον δηλαδή ότι δήθεν έχει καταδικαστεί για το ποινικό αδίκημα της έκδοσης πλαστών τιμολογίων.

Μάλιστα, ο άγνωστος συντάκτης του διαδικτυακού δημοσιεύματος υπογραμμίζει με απειλητική διάθεση ότι θα επανέλθει τις επόμενες μέρες με εκτενέστερο ρεπορτάζ. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση αναπαράχθηκε και από άλλες ιστοσελίδες, ενώ κατόπιν των νομικών ενεργειών του κ. Κερανόπουλου το αρχικό δημοσίευμα απομακρύνθηκε και ερευνάται ο ποινικά υπεύθυνος για τις αναρτήσεις κατόπιν αιτήματός του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συμμαχία

Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη μάνατζερ και διοργανωτής καλλιστείων, ο οποίος φέρεται ότι έχει «συμμαχήσει» με τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας εναντίον του Κυριάκου Κερανόπουλου. Ως εκ τούτου, ο τελευταίος κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση και εναντίον του. «Κατόπιν της δημοσιεύσεως των ανωτέρω ψευδών εις βάρος μου δημοσιευμάτων περί δήθεν "βίου και πολιτείας μου", σε προφανή συσχέτιση με τα προαπεσταλθέντα γραπτά μηνύματα του πρώτου εγκαλούμενου, ο τρίτος εγκαλούμενος ισχυρίστηκε ενώπιον τρίτων ότι "είμαι σωματέμπορος" και "προωθώ κοριτσάκια στους πλούσιους φίλους μου", ισχυρισμοί απολύτως ψευδείς, αναληθείς, εξυβριστικοί και συκοφαντικοί εναντίον μου, οι οποίοι προσέβαλαν κατά τρόπο απόλυτο την τιμή και την υπόληψή μου έναντι τρίτων» αναφέρεται στο δικόγραφο της συμπληρωματικής μήνυσης.

Μάλιστα, ο κ. Κερανόπουλος επικαλείται ονομαστικά συγκεκριμένους μάρτυρες, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν όταν και όποτε χρειαστεί, προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του. Το ραντεβού των τριών ανδρών στις δικαστικές αίθουσες είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας πολλά κρυμμένα μυστικά του χώρου της διοργάνωσης καλλιστείων στην Ελλάδα. Σε επικοινωνία που είχαμε τον Κυριάκο Κερανόπουλο μας είπε: «Η αλήθεια θα λάμψει. Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται συνέχεια στις αποκαλύψεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα