Τεύχος- αφιέρωμα από τη Βέφα για την Αλεξία της

SHOWBIZΤεύχος- αφιέρωμα από τη Βέφα για την Αλεξία τηςΔευτέρα, Δεκέμβριος 1, 2014 - 17:08

ΕΝΑ επετειακό τεύχος αφιερωμένο στη δράση και στο έργο της Αλεξίας Αλεξιάδου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Την έκδοση ετοιμάζουν πυρετωδώς η μητέρα της Βέφα και η αδελφή της Αντζυ, θέλοντας να κρατήσουν τη μνήμη της ζωντανή. Ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της, άγνωστο φωτογραφικό υλικό από την παιδική ηλικία

της, διακρίσεις και βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς καθώς και συνταγές της θα φιλοξενηθούν στο τεύχος του περιοδικού μαγειρικής που ανήκε στην αδικοχαμένη Αλεξία και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί κανονικά. Οπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», μητέρα και κόρη αποφάσισαν με προσωπικά έξοδά τους να συνεχίσουν την έκδοσή του προς τιμήν της: «Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεκίνησαν ώστε η ιδιοκτησία του να περάσει στα χέρια της αδελφής της» αποκαλύπτει συγγενικό πρόσωπο.

Αναρτήσεις
Ο πόνος της οικογένειας για τον ξαφνικό θάνατο της 41χρονης μαγείρισσας δεν λέει να καταλαγιάσει, παρά το γεγονός ότι σύντομα θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνό της. Ο σύζυγός της Βαγγέλης Κιτσάκης κρατά ανοιχτή την προσωπική σελίδα της συζύγου του στο facebook. Συχνά κάνει αναρτήσεις με λόγια γεμάτα πόνο που συγκινούν και τραγούδια που έχουν σηματοδοτήσει τη σχέση τους, την αγάπη τους, ακόμη και το ξαφνικό τέλος. Η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως η μεγάλη κόρη τους Χαρά, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, ετοιμάζεται για σπουδές στο Λονδίνο. Μάλιστα στο ταξίδι αυτό θα τη συνοδέψει η γιαγιά της Βέφα Αλεξιάδου. «Εκανε αίτηση σε πέντε μεγάλα αγγλικά πανεπιστήμια και τη δέχτηκαν όλα. Με άριστα το 45, έχει 43. Πανέξυπνο κορίτσι. Και η Αλεξία είχε σπουδάσει στο Λονδίνο χρηματοοικονομικά. Την αγάπη της για τα γράμματα την πήρε η Χαρά και για τη μαγειρική η μικρή Βέφα».

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα