Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015Πέμπτη, Ιανουάριος 22, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι' αυτό δεν θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι παράλληλες δραστηριότητες που έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δεν θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο. Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε

τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε ότι άξιζε τον κόπο. Η επικοινωνία θα αποδειχτεί πολύτιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί. Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.

ΛΕΩΝ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η μέρα προσφέρεται για γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον προσωπικό. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και, αν δεν σας ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας. Σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους. Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η παρουσία σας στον χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει κατά πολύ τη φιλαρέσκειά σας. Ενα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεών σας. Αφαιρέστε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις για τις οποίες έως τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που αγαπάτε. Αποδεχτείτε τον σύντροφό σας και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας αρέσει προκειμένου να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά. Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Με τις κατάλληλες ενέργειες θα έχετε επαγγελματική επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα