«Δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ αυτά που κάνει στο σίριαλ η Λήδα»

TV GOSSIP«Δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ αυτά που κάνει στο σίριαλ η Λήδα»Τετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 17:41

Από το «Νησί» στα «Κλεμμένα όνειρα» και από την ευγενική Φωτεινή στη δαιμόνια Λήδα! Η Αννίτα Κούλη κάθε μέρα στις 19.00, μέσα από τη συχνότητα του Mega, εκπλήσσει τους τηλεθεατές με το πόσο κακός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος όταν έχει πάρει όρκο εκδίκησης.


Η όμορφη ηθοποιός, που γνώριζε για την επιτυχία της σειράς από τη μαμά της, η οποία

δεν έχανε επεισόδιο, κλέβει τις εντυπώσεις στον τέταρτο κύκλο της παραγωγής. «Το να παίζεις σε καθημερινό σίριαλ είναι ένας άθλος. Δεκάωρα γυρίσματα και μετά διάβασμα και αποστήθιση του ρόλου στο σπίτι. Βγάζω το καπέλο στον Κωνσταντίνο Λάγκο που παίρνει μέρος στη σειρά για τέταρτη χρονιά» λέει η Αννίτα στην «Espresso» και μιλώντας για τον ρόλο της αποκαλύπτει: «Η Λήδα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που έχει καταφθάσει με ξεκάθαρο κίνητρο: θέλει να καταστρέψει τον Απόστολο Πετρίδη (Σπύρος Σαραφιανός) που έκλεψε την πατέντα του πατέρα της και έγινε -εις βάρος του- ζάπλουτος.Τα παιδικά βιώματά της έχουν οργή, μίσος, θυμό. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος γίνεται κακός γιατί τον έχουν ωθήσει οι καταστάσεις».

Η Αννίτα και η Λήδα είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. «Δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο. Εκείνη λέει ψέματα, κοροϊδεύει κόσμο, σχεδιάζει το κακό. Λοιπόν, και εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Είμαι ικανή να εκμεταλλευτώ, αλλά δεν το κάνω» τονίζει η ταλαντούχα ηθοποιός.

Θα τιμωρηθούν

Θεωρεί πάντως ότι τόσο η ηρωίδα της όσο και ο χαρακτήρας του Νίκου Πουρσανίδη, ο Νότης, στο τέλος θα τιμωρηθούν. «Πιστεύω ότι ο κακός άνθρωπος, πρώτα απ' όλα, κάνει κακό στον εαυτό του. Η αρνητική ενέργεια έρχεται πάνω του. Η εκδίκηση που ορκίζεται η Λήδα δεν την αφήνει να προχωρήσει μπροστά. Σέρνει... βαρίδια. Η Λήδα με τον Νότη είναι ζευγάρι γιατί αναγνωρίζουν ο ένας στον άλλον κοινά χαρακτηριστικά. Είναι παρόμοιοι, γι' αυτό όταν θα έρθουν αντιμέτωποι θα γίνουν και καταστροφικοί. Η απόκρυψη της δολοφονίας της Αλεξάνδρας (Ελισάβετ Μουτάφη) θα αποτελέσει "τομή" για τη σχέση του ζευγαριού, γιατί πρώτη φορά εκείνος θα της πει ψέματα. Δεν θα της αποκαλύψει τον φόνο που έκανε» αναφέρει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα