Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015Παρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα άτομα της οικογένειάς σας, και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου τον νόμο που διέπει την αιτία και το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προτεραιότητά σας σήμερα πρέπει να είναι η τακτοποίηση των υποθέσεών σας, ειδικά αυτών που αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε σύντομα τα οφέλη. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Βελτιώστε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά ζητήματα που έχουν προκύψει. Εκφράστε τις σκέψεις σας και κάποιες από τις αποφάσεις σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε αντοχές για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλείμματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε. Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ: Οι επιρροές που θα δεχτείτε από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές τον ρόλο τους στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, όμως πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά και όχι βεβιασμένα αυτά που θα ακούσετε, ώστε να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας, και ταυτόχρονα να δουλέψετε ώστε να έχετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Είναι σίγουρο πως το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσετε να περνάει ανεκμετάλλευτος. Είναι αναμενόμενο η διάθεσή σας να είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό σίγουρα θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις και να ενεργείτε εγκαίρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ελέγξετε το άγχος σας, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε. Μη γίνεστε καχύποπτοι με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και αποφύγετε να κλείνεστε στον εαυτό σας, αν δεν θέλετε να καταλήξετε να είστε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξέρετε καλά πως οι οικονομικές ανάγκες σας έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα σας δυσκολέψει στα σχέδιά σας, παρόλο που η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα. Η ανανέωσή σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοηθούν σε ικανοποιητικό βαθμό. Η δυνατότητα που θα έχετε να δείτε τις υποθέσεις σας και από άλλη οπτική γωνία θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνεται πιο ασφαλές κι έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ψάξτε την κάλυψη που αποζητάτε για να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας. Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθησή σας για τα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα