Κουίζ από την πρώην (;) του Μπεν Αφλεκ

SHOWBIZΚουίζ από την πρώην (;) του Μπεν ΑφλεκΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 16:09

Το φαρδύ, λευκό μπλουζάκι της Γκάρνερ και οι φήμες περί εγκυμοσύνης στο τέταρτο παιδί τους

Μια μπλούζα που μοιάζει να είναι εγκυμοσύνης και οι επισκέψεις σε ψυχολόγο φαίνεται να δίνουν νέα τροπή στον χωρισμό του Μπεν Αφλεκ από την Τζένιφερ Γκάρνερ, που θυμίζει περισσότερο γάμο. Η εμφάνιση

της Γκάρνερ με ένα φαρδύ λευκό, μπλουζάκι έριξε λάδι στη φωτιά της φημολογίας που άρχισε πριν από λίγες μέρες με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «ΟΚ», σύμφωνα με το οποίο η Γκάρνερ, παρά τον χωρισμό της από τον Αφλεκ μετά την αποκάλυψη των τσιλημπουρδισμάτων του με την νταντά Κριστίν Ουζουνιάν, εγκυμονεί το τέταρτο παιδί τους!

Ρομαντικά ραντεβού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Γκάρνερ βγαίνει και πάλι ρομαντικά ραντεβού με τον Αφλεκ, ενώ σημειώνεται ότι σε δείπνο των δυο τους στο εστιατόριο Nobu, στο Μαλιμπού, στις 21 Σεπτεμβρίου, «έδειχναν σαν όλα τα άλλα ζευγάρια που δειπνούσαν. Αυτή έδειχνε χαρούμενη και εκείνος είχε στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά σε αυτήν». Η επανασύνδεση, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ήρθε μια βραδιά του Αυγούστου, ύστερα από ένα οικογενειακό δείπνο. «Το ένα έφερε τ' άλλο» αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή του περιβάλλοντός τους.

Πάντως είναι πράγματι ασυνήθιστο για χωρισμένο ζευγάρι να επισκέπτεται τον ίδιο ψυχολόγο συστηματικά, κάτι που κάνουν τόσο ο Αφλεκ όσο και η Γκάρνερ τις τελευταίες εβδομάδες. «Αρχικά ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία για να μάθουν να κρατάνε τη σχέση τους σε ένα φιλικό επίπεδο.

Αλλά η διαδικασία ήταν αποκάλυψη» αναφέρει η πηγή του «ΟΚ», που προσθέτει ότι ο Αφλεκ συμφώνησε να μειώσει τον τζόγο και το ποτό, ενώ παραδέχθηκε ότι δουλεύει πολύ. Από την πλευρά της, η Γκάρνερ φέρεται ότι παραδέχθηκε πως μπορεί να γίνει σκληρή και επικριτική. Την ίδια στιγμή το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό «Variety», πουλάει το σπίτι που αγόρασε μετά τον γάμο στα Πασίφικ Πάλισεϊντς αντί 45.000.000 δολαρίων.

Οπως και να 'χει, αν πράγματι υπάρχει εγκυμοσύνη και επανασύνδεση, αυτή μάλλον απειλείται, καθώς η «νταντά της αμαρτίας» καραδοκεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, σκέφτεται σοβαρά να γράψει βιβλίο με όλες τις λεπτομέρειες του ειδυλλίου της με τον Αφλεκ.



Keywords
Τυχαία Θέματα