«ΠΑΡΑΛΥΕΙ» Η ΧΩΡΑ (ΑΥΡΙΟ) ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«ΠΑΡΑΛΥΕΙ» Η ΧΩΡΑ (ΑΥΡΙΟ) ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣΤετάρτη, Νοέμβριος 11, 2015 - 16:03

«Ρολά» κατεβάζει αύριο ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Με σύνθημα «Οι κυβερνήσεις αλλάζουν - οι ίδιες πολιτικές λιτότητας συνεχίζονται», τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους να κατέβουν στους

δρόμους. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Μισή ώρα νωρίτερα, στις 10.30, δίνει «ραντεβού» το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία, ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Η Πέμπτη θα είναι ημέρα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, καθώς οι συρμοί του μετρό και του προαστιακού θα είναι ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο, ενώ στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ. Χειρόφρενο τραβούν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν και ορισμένα βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης. Επιπλέον, ματαιώνονται αύριο όλα τα δρομολόγια λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντίστροφα.

Σήμερα και αύριο η Olympic Air προχωρά σε ακυρώσεις πτήσεων, κυρίως στα περιφερειακά αεροδρόμια. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το σάιτ της εταιρίας olympicair.com ή να καλούν στα τηλέφωνα 801 801 0101 (από σταθερό) και 210-3550500 (από κινητό). Τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία ανακοίνωσε και η ΠΟΕ - ΟΤΑ, ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα