ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η «ΓΑΤΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ

SHOWBIZΙΝΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η «ΓΑΤΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣΤετάρτη, Νοέμβριος 11, 2015 - 14:37

Ετοιμάζει βαλίτσες μαζί με την κόρη της για την Αμερική

Η γνωριμία με τον Ασλάνη που άλλαξε τη ζωή της και το μόντελινγκ • Ο γάμος, η γέννηση της Alex και το διαζύγιο χωρίς συγκρούσεις

Αναμφισβήτητα η Ινα Λαζοπούλου ήταν το sex symbol της δεκαετίας του '90 χωρίς καν να κουνήσει το δαχτυλάκι

της! Ομορφη, έξυπνη, μαγκάκι και ταυτόχρονα «γατούλα», ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική με ένα βιογραφικό που έκανε τους Ελληνες σχεδιαστές να παραμιλούν: Το πρώτο όνομα στον οίκο Κριστιάν Ντιόρ, εμφανίσεις σε βιντεοκλίπ διεθνών αστέρων, φωτογραφίσεις, εξώφυλλα, διαφημίσεις, συνεντεύξεις στα πιο δημοφιλή περιοδικά και εκπομπές του πλανήτη.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ


Με την είσοδό της στην εγχώρια showbiz και το μόντελινγκ «έσβησε» κάθε άλλο θηλυκό από τις πασαρέλες. Το 2000 αποσύρθηκε από τα fashion shows και τον χώρο της μόδας κλείνοντας την καριέρα της με μια φωτογράφιση για γνωστή εταιρία αθλητικών, για την οποία πληρώθηκε με 45.000 ευρώ για δύο ώρες φωτογράφισης.
Ωστόσο η «εξαφάνισή» της είναι επιλεκτική, καθώς συνεχίζει μέχρι σήμερα τις εκρηκτικές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα με το γκρουπάκι της Gunplay. Διδάσκει ζούμπα και χορό σε μεγάλα γυμναστήρια και όπως αποκάλυψε, μόλις η κόρη της Alex τελειώσει το καλοκαίρι το λύκειο, θα φύγουν οι δυο τους για τις ΗΠΑ για να ζήσουν μόνιμα εκεί!

Επαγγελματίας μπαλαρίνα

Η Θεσσαλονικιά με τα αμυγδαλωτά μάτια και τα αισθησιακά χείλη στην εφηβεία της ήταν ήδη επαγγελματίας μπαλαρίνα. Είχε αρχίσει τον χορό από τριών χρόνων και στα 13 της κατέβηκε στην Αθήνα με τον παρτενέρ της, για να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό χορού. Τότε γνωρίστηκε με τον Μιχάλη Ασλάνη, που γοητευμένος από την ομορφιά και το καλογυμνασμένο κορμί της, της άνοιξε το δρόμο στον λαμπερό κόσμο του θεάματος. Της έκλεισε ραντεβού στο πρακτορείο μοντέλων Mοdel's One της Μαίρης Δρακοπούλου, οκτώ ημέρες μετά έκανε την πρώτη φωτογράφισή της και πέντε χρόνια αργότερα ήταν περιζήτητη! Από τις υπέρογκες αμοιβές της σε ντεφιλέ και διαφημιστικά αγόρασε ένα υπέροχο διαμέρισμα στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο χορός παρέμενε το απωθημένο της. «Μόλις πήρα το απολυτήριο λυκείου με 17,5 έφυγα με υποτροφία στην παγκοσμίου φήμης σχολή του Alvin Ailey στη Νέα Υόρκη» λέει η Ινα Λαζοπούλου σε συνέντευξή της. Aπό εκείνη τη στιγμή έγραψε ιστορία! Στα 15 χρόνια που έμεινε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού έκανε εμφανίσεις στο Μπρόντγουεϊ με την ομάδα του Φρανκ Χάτσετ, τον χορογράφο του Μάικλ Τζάκσον στο «Smooth Criminal», στα βιντεοκλίπ «Revolution» του Μπρους Σπρίνγκστιν -η Λαζοπούλου ήταν προσωπική του επιλογή- και «I am working overtime» της Νταϊάνα Ρος και συνεργασίες με τον Φρέντι Τζάκσον και τον Ντον-Ε. Το τετραετές συμβόλαιο με τον Κριστιάν Ντιόρ και για την εταιρία που σήμερα είναι γνωστή ως Victoria's Secret, με εμφανίσεις στα showroom ανάλογες με των σημερινών «Αγγέλων», ήταν από τις καλύτερες δουλειές της. Μετακόμισε στο Μαϊάμι έπειτα από επαγγελματική πρόταση που της έγινε με αρκετά μηδενικά στην αμοιβή της και ζούσε υπέροχα.

Η τρίτη και τελευταία φορά που επισκέφτηκε τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη ήταν καθοριστική. Ο πατέρας της την παρακάλεσε να μείνει κοντά τους. «Κάνε μια προσπάθεια» της είπε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είχε μεταφερθεί μετά από λιποθυμικό επεισόδιο όταν εκείνη αποφάσισε να τους κάνει εμφάνιση-έκπληξη! «Αφησα όλα μου τα πράγματα στο Μαϊάμι. Δεν γύρισα ποτέ εκεί. Εμεινα στην Ελλάδα και μακριά από όλα όσα επιθυμούσα» είχε αποκαλύψει στους φίλους της.

Προτάσεις για σίριαλ

Ομως η τύχη ήταν με το μέρος της. Η Ινα Λαζοπούλου στην Ελλάδα είχε αφήσει ιστορία και χωρίς να... ιδρώσει έγινε και πάλι περιζήτητη με προτάσεις για σίριαλ, μόντελινγκ και εκπομπές όπως το πρωινό «Μεταξύ μας» με την Ελντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου. Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Σπυρόπουλο κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα, έναν λαμπερό γάμο στην Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο, στην απόκτηση μιας όμορφης κόρης, της Αλεξάνδρας, και σε ένα διαζύγιο έπειτα από δυόμισι χρόνια συνύπαρξης. Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ, παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι σήμερα κι εκείνη ποτέ δεν δέχτηκε διατροφή. Η Ινα ήταν πεισματάρα και στα δύσκολα λειτουργούσε καλύτερα. «Αν δεν είχα μείνει έγκυος, θα ήμουν στην Αμερική. Είχα βγάλει εισιτήριο one-way» είχε αποκαλύψει τότε η τραγουδίστρια.

Επέστρεψε επαγγελματικά στο παιδικό της όνειρο και άρχισε εμφανίσεις σε κλαμπ τραγουδώντας και χορεύοντας. Για 15 χρόνια η Ινα Λαζοπούλου χωρίς δημόσιες σχέσεις, ενοχλητικά τηλέφωνα σε δημοσιογράφους και φωτογράφους έκανε αυτό που της άρεσε!

Δεν έμεινε ούτε μία σεζόν χωρίς δουλειά, παρότι απέρριπτε συνεχώς προτάσεις από μεγάλες λαϊκές πίστες. Οι επιχειρηματίες την έβλεπαν ως σούπερ θέαμα κι εκείνη ως «γέμισμα» του προγράμματος.
Το 2007 εμφανίστηκε με τον διεθνούς φήμης «The Game» ή αλλιώς Jayceon Terrell Taylor στη συναυλία του στην Ελλάδα και αποθεώθηκε! Επί οκτώ χρόνια ήταν ζευγάρι με πολύ γνωστό μουσικό, όμως κράτησε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παλεύοντας να καταξιωθεί μέσα από τα σόου της και όχι τα ερωτικά της. Ηχογράφησε δύο άλμπουμ, συμμετείχε στην παράσταση «Θου Κύριε οι φοροφυγάδες» και φωτογραφήθηκε γυμνή για την PETA εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα