Ελεύθερος ο Ποζίδης για τα επεισόδια με τη Χρυσή Αυγή

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕλεύθερος ο Ποζίδης για τα επεισόδια με τη Χρυσή ΑυγήΤετάρτη, Νοέμβριος 11, 2015 - 15:54

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο Ολυμπιονίκης παλαιστής Γιώργος Ποζίδης, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την επίθεση εναντίον στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά το Παμποντιακό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο 59χρονος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

το βράδυ της Δευτέρας και νωρίτερα, όπως φαίνεται σε οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, είχε διαπληκτιστεί με τον βουλευτή Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστο Χατζησάββα. Επειτα από φραστικό επεισόδιο, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και το κλίμα πήρε φωτιά. Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Ο πρώην αστυνομικός και αθλητής της ΧΑΝΘ είχε διακριθεί στο παρελθόν με τα χρώματα της Ελλάδας, καθώς ήταν 6ος ολυμπιονίκης στην ελληνορωμαϊκή πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Αντζελες το 1984 και 8ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980. Κατάγεται από τη Μαυροπηγή Κοζάνης και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Από παιδί ασχολήθηκε με την πυγμαχία, ενώ στη συνέχεια τον κέρδισε η πάλη. Ως προπονητής μετείχε σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (1988, 1992, 1996). Διετέλεσε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης, ενώ ο Δήμος Πτολεμαΐδας τιμώντας την προσφορά του έδωσε το όνομά του στο κλειστό γυμναστήριο της πάλης.

Keywords
Αναζητήσεις
ποζιδης χρυση αυγη, επισοδιο ποζηδης
Τυχαία Θέματα