Ο αδελφός της Μενεγάκη με συνεργάτιδα της παρουσιάστριας

SHOWBIZΝέο ειδύλλιο στην πόληΟ αδελφός της Μενεγάκη με συνεργάτιδα της παρουσιάστριαςΤετάρτη, Νοέμβριος 11, 2015 - 14:35

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου και τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο. Το όμορφο μοντέλο μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό είναι πλέον μόνο του. «Όπως όλα δείχνουν, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια» σχολιάζει άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Από την άλλη, μετά την επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι, ο Θοδωρής Μισόκαλος και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και πάλι. Το ζευγάρι εδώ και 20 μέρες ακολουθεί χωριστούς δρόμους, καθώς –όπως φαίνεται– δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης. Ο Θοδωρής μένει στην Αθήνα και η πρώην, πλέον, σύντροφός του, στην Κύπρο.

Οι δύο... χωρισμένοι βρέθηκαν πρόσφατα μαζί σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Οι αγκαλιές και οι χοροί μεταξύ τους έκαναν πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου μεταξύ τους.

Πηγή μιλώντας στο ΟΚ! πάντως τόνιζε:«Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη»!

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα