Ο στιλίστας των celebrities κατακτά τώρα τη Ν. Υόρκη!

SHOWBIZΟ στιλίστας των celebrities κατακτά τώρα τη Ν. Υόρκη!Σάββατο, Δεκέμβριος 6, 2014 - 16:10

Πανάκριβα συλλεκτικά ρούχα του περίφημου οίκου Versace βρίσκονται στα χέρια πετυχημένου Ελληνα στιλίστα, ο οποίος πρωτοπορεί και δημιουργεί το πρώτο διαδικτυακό μαγαζί με την υποστήριξη του αγαπημένου brand. Η συνεργασία ανάμεσα στον Πάνο Σταυριανό και τον κορυφαίο οίκο έκλεισε πριν από λίγες εβδομάδες, με τον Ελληνα στιλίστα να πετάει από τη χαρά του, αφού ανάμεσα στα ρούχα της vintage

συλλογής βρίσκονται και δημιουργίες διά χειρός Gianni Versace.

Εκτός όμως από τα κομμάτια του γαλλικού brand, το νέο διαδικτυακό εγχείρημα του Πάνου Σταυριανού θα περιλαμβάνει και συγκεκριμένη ενότητα με haute couture δημιουργίες σπουδαίων Ελλήνων σχεδιαστών. Οπως δηλώνει ο Πάνος στην «Espresso» από τη Νέα Υόρκη, όπου ζει πλέον μόνιμα, «εδώ είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπεις κοπέλες που, αντί για ένα καλό φόρεμα, βγαίνουν έξω φορώντας νυφικό ή μια εκκεντρική δημιουργία, που δύσκολα θα επέλεγε μια γυναίκα. Ετσι στόχος μας είναι εκτός από το να καλύψουμε όλες αυτές τις ανάγκες, να δώσουμε και την ευκαιρία σε Ελληνες σχεδιαστές να δείξουν τη δουλειά τους και εκτός συνόρων».
Αυτές τις μέρες ο αγαπημένος στιλίστας κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών βρίσκεται στο στάδιο της φωτογράφισης των σπάνιων ρούχων Versace, τα οποία θα ενθουσιάσουν κυρίως τους συλλέκτες. «Δεν είναι λίγο να βλέπεις σήμερα, δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό του, ρούχα που φτιάχτηκαν από τον ίδιο τον Gianni Versace και βρέθηκαν μέσα στο ατελιέ του να μοιάζουν σαν καινούργια και να είναι τόσο πρωτοποριακά, που άνετα θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί πως είναι φετινές δημιουργίες» λέει ο Πάνος Σταυριανός και προσθέτει: «Αυτή την περίοδο ασχολούμαι αποκλειστικά με τη δημιουργία του site, το οποίο στόχος μου είναι να διαφέρει αρκετά από παρόμοιου ύφους δουλειές και αυτό διότι θέλω να κάνουμε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Τόσο το λανσάρισμα των ρούχων που θα επιλεγούν όσο και το όλο στήσιμο της δουλειάς πρέπει να μας εκφράζει όλους 100%».

Διάσημοι πελάτες

Γιώργος Αλκαίος, Γιάννης Πλούταρχος, Ρούλα Κορομηλά, Νίνα Λοτσάρη, Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξια, Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Πάολα, Μελίνα Ασλανίδου είναι λίγα από τα ονόματα που αναγράφονται στο πλούσιο πελατολόγιο του Πάνου Σταυριανού, ο οποίος για τις ανάγκες της δουλειάς του βρέθηκε έως και στο Οσλο για τη συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον το 2010. «Δεν ξεχνάω ποτέ τον πρώτο άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε, τον Γιώργο Αλκαίο, τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Οσες φορές δούλεψα μαζί του στην πίστα, σε video clip, πέρασα καταπληκτικά» αναφέρει.

Σημαντική ήταν η συνεργασία του και με τον Γιάννη Πλούταρχο, αφού ήταν εκείνος που ουσιαστικά κατάφερε να του ανανεώσει το στιλ. «Αυτό που έκανα ήταν να του βγάλω τα κλασικά κοστούμια και να του δώσω μια πιο μοντέρνα εικόνα που την είχε ανάγκη. Θυμάμα ότι σε ένα βιντεοκλίπ τον έπεισα όχι μόνο να εμφανιστεί με T-shirt, αλλά να φορέσει και πουκάμισα με κεντήματα ή κουμπιά από Swarovski» λέει και προσθέτει: «Ωραίες στιγμές έχω ζήσει με τη Ρούλα Κορομηλά στο "Τρεις ευχές". Οσο και αν κάποιοι προσπαθούν να πουν το αντίθετο για εκείνην, εγώ θυμάμαι τα καλύτερα. Μια ιδιαίτερη στιγμή έχω ζήσει με το ζευγάρι Νίκου Κουρκούλη - Κέλλυς Κελικίδου την περίοδο που κάναμε μαζί εκείνη την περίφημη φωτογράφιση, με τους δυο τους σε ρόλο γαμπρού και νύφης.

»Εξαιρετικά πέρασα και στο show "Μάτα Χάρι" με τη Νίνα Λοτσάρη και την Τάνια Τρύπη, στην οποία φορέσαμε ένα χειροποίητο κιμονό, μια φανταστική δημιουργία του σχεδιαστή Λάσκαρη». Από τους πιο αγαπημένους του όμως είναι ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τον οποίο πρόσφατα έγιναν και κουμπάροι, αφού ο Πάνος ήταν ένας από τους μάρτυρες στον πολιτικό γάμο που έκανε ο ηθοποιός με την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη. Αυτή την περίοδο πάντως ο Ελληνας στιλίστας βρίσκεται σε συζητήσεις και με παγκοσμίου φήμης σταρ προκειμένου να του ανανεώσει το στιλ.

Εσκισε το εισιτήριο της επιστροφής, παρά τη λαμπρή καριέρα
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Ελληνας στιλίστας Πάνος Σταυριανός έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Νέα Υόρκη εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Λίγο η αγάπη του για την πόλη και τη μόδα, λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του και η αδυναμία του στις αλλαγές, τον... έσπρωξαν ώστε να πάρει τελικά την απόφαση και να μετακομίσει για πάντα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αλλωστε, όπως εκμυστηρεύεται, αν και αρχικά είχε βρεθεί εκεί για μια δουλειά δίμηνης διάρκειας, τελικά αποφάσισε όχι μόνο να μη γυρίσει, αλλά να σκίσει και το εισιτήριο της επιστροφής του!

Συνεργάτες

Μάλιστα, όπως εξηγεί, η οικονομική κρίση δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή του. «Δεν είχα κάποιο θέμα όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα. Είχα τους συνεργάτες μου και όλα πήγαιναν μια χαρά. Οταν έχεις να δουλέψεις με τόσο μεγάλα ονόματα του θεάματος, καταλαβαίνεις πως δεν τίθεται θέμα για τον αν θα έχεις δουλειά ή όχι. Οταν οι συνεργασίες κρατούν χρόνια και οι στιλιστικές αλλαγές που προτείνεις η μία είναι πιο πετυχημένη από την άλλη, τότε γίνεσαι ένα με την ομάδα που πλαισιώνει τον κάθε καλλιτέχνη».
Ο Πάνος είναι από τους πρώτους επαγγελματίες του χώρου, καθώς πριν από δεκαεπτά χρόνια ξεκίνησε να κάνει καριέρα δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα. «Ηταν η τάση της εποχής τότε, που ήθελε τον κάθε καλλιτέχνη να έχει δίπλα του μια καταξιωμένη ομάδα για την εμφάνισή του. Ετσι, ήμουν από τους πρώτους που έκαναν αυτή τη δουλειά. Η πορεία μου ήταν πάντα ανοδική, γι' αυτό και δεν έτυχε ποτέ να πρέπει να κάνω σκόντο για να πάρω μια δουλειά. Στενοχωριέμαι όταν ακούω ότι στιλίστες ρίχνουν τις τιμές τους μόνο και μόνο για να βρίσκονται στο προσκήνιο» τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα