Σαββατοκύριακο 06-07 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΠερίοδος περισυλλογής για Παρθένους και ΚριούςΣαββατοκύριακο 06-07 Δεκεμβρίου 2014Σάββατο, Δεκέμβριος 6, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό είναι πλούσιο σε αλλαγές και μπορεί σε αρκετά να σας βοηθάει, αλλά οι εντάσεις και οι προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι σίγουρα εμφανείς και έντονες. Πρέπει να μοιράσετε με δίκαιο τρόπο ευθύνες και υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε ότι οι άλλοι σάς συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν παίρνουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τούς αναλογούν. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε

να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, περνώντας χρόνο μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο σας είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μη ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά, καθώς βλέπετε ότι το κλίμα εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε. Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε «τέλος» και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, αλλά είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδά σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση. Οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες να προχωρήσετε επιτυχώς και δυναμικά μπροστά θα υπάρξουν, γι' αυτό φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην τις αφήσετε να χαθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μη βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα στη σχέση με τον σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες. Καθώς όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχή κατάληξη, έπειτα από περίοδο εντάσεων και προστριβών. Για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας, που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα τα οποία είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχθείτε προσκλήσεις, αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους, και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με όπλο σας την αισιοδοξία περάστε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και ο έρωτας θα πάρει άλλη διάσταση στη ζωή σας, φωτίζοντας πιο λαμπρά τις μέρες και τις νύχτες σας. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του. Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. Αφήστε στην άκρη τέτοιου τύπου αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή. Κάντε συζητήσεις με τον σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από τον φόβο της αποτυχίας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευθείτε. Βάλτε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το ωραίο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Οσοι είστε μόνοι αυτό τον καιρό ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζουν, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς. Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούργια ερεθίσματα, για να προχωρήσετε με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δεν γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι. Προτιμήστε μια ενδοσκόπηση που δεν θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δεν θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε πού φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε. Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ, κάντε προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Οι περισσότερες ευκαιρίες σας θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα. Για να μην προκύψουν παγίδες και να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο που θα νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας και κάντε σωστές επιλογές και κινήσεις. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αρκετές προστριβές. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό σας χώρο, γι' αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες. Αξιοποιήστε μόνο τις ευκαιρίες που ύστερα από ώριμη σκέψη θα πιστέψετε ότι είναι σημαντικές για τον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς να κάνετε επεκτατικές κινήσεις. Εάν περνάει από το χέρι σας, δεν θα ήταν άσχημο να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι που θα σας απαλλάξει από την καθημερινότητα και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας. Γενικά, κρατήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα, για να μπορέσετε να αποτινάξετε ό,τι σας βαραίνει και σας ενοχλεί. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, γι' αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς όσον αφορά αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε. Η έλλειψη επικοινωνίας που θα είναι αισθητή ίσως να φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξει παροδική καλυτέρευση των πραγμάτων, γι' αυτό είναι προτιμότερο να αφήσετε τον μήνα να κυλήσει χωρίς να δίνετε σημασία στο παραμικρό που θα πέσει στην αντίληψή σας. Σκεφτείτε πως όσο κοινωνικοί και να είστε, εάν φτάσετε στο σημείο να γκρεμίσετε κάποιες φιλίες σας, δεν θα είναι τόσο εύκολο να κάνετε καινούργιες που θα σας γεμίζουν. Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ανέπαφες. Μπορεί να μη σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα τα καταφέρετε. Αυτό τον μήνα προσέξτε τον οικονομικό σας τομέα, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο - στην πραγματικότητα όμως δεν θα είναι έτσι. Μη στηρίζεστε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά, αλλά εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας, και στα άτομα που σας αγαπούν. Ετσι θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την ανεπαίσθητη λεπτομέρεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στον συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι πιο φρόνιμο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να λάβετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει. Η μείωση της επικοινωνίας που θα υπάρχει με τον σύντροφό σας τις πρώτες ημέρες του μήνα, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας παραπλανήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτήματα που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο στον σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ό,τι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε. Πείτε «ναι» στις αλλαγές που σας φέρνει η σημερινή μέρα και κάντε την τόσο δημιουργική ώστε να μην έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Αφήστε τον δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγουν στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε την παρορμητικότητα που σας διακρίνει, μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας και να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι, για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια, και όχι στις πλάτες των άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα