Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014Παρασκευή, Δεκέμβριος 5, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δεν χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε. Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρατηρήστε τη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας και αφήστε τους το περιθώριο να καταθέσουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ό,τι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας -ειδικά στα επαγγελματικά σας- και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Περιορίστε τους ανασταλτικούς φόβους σας και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό πνεύμα σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας στο επαγγελματικό κομμάτι. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί η διακριτικότητα δεν βλάπτει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές στο μέλλον. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ: Μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μην τα μετράτε όλα με τα δικά σας μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λανθασμένες και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομό σας, καθώς αυτό έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο. Δείτε τον θυμό σας σαν εκτόνωση, δεδομένου ότι οι εσωτερικές συγκρούσεις σάς απομυζούν ενέργεια. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ασχολείστε και δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Εάν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε και να τις αξιοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, γιατί αυτός που χρησιμοποιείτε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δεν βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμη. Μην απογοητευτείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια και η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι δα και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, τότε σκεφτείτε ότι ίσως εν τέλει γίνεται για καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα