Ο πάστορας που νικά τον Σατανά

ΚΟΣΜΟΣΟ πάστορας που νικά τον ΣατανάΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 23, 2016 - 17:49

Η δημοσιογράφος του SBS Ελίζ Πότακα ακολούθησε τον Μορίς Τσάπμαν εν ώρα εργασίας και εξορκισμών

Αυνανισμός, κάρτες ταρώ και Χάρι Πότερ είναι μερικές από τις «πόρτες» που επιτρέπουν στον Σατανά να μπει μέσα μας, όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Ευτυχώς, όμως, για όσους καταληφθούν, υπάρχουν λύσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Μια απ' αυτές είναι ο εξορκιστής Μορίς Τσάπμαν, γνωστός στην πατρίδα του, την Αυστραλία, καθώς έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους

να απαλλαγούν από τους δαίμονές τους. «Οι άνθρωποι δαιμονίζονται και πολλές φορές καταλαμβάνονται πλήρως από τον Σατανά. Δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, έχουν εφιάλτες. Πολλοί βιώνουν ακόμα και σωματικές επιθέσεις.

Βλέπεις πάνω τους γρατσουνιές» δήλωσε ο πάστορας Τσάπμαν, στο αφιέρωμα που του έγινε στην εκπομπή «Inner Demons: Suburban Exorcists» του SBS. Η δημοσιογράφος Ελίζ Πότακα τον ακολούθησε εν ώρα εργασίας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς από τους ικανοποιημένους πελάτες του.

Ενας εξ αυτών είναι ο 28χρονος Γιουλ, ο οποίος ζει σε προάστιο της Μελβούρνης και θεωρείται ένα από τα success stories του Τσάπμαν, καθώς υποβλήθηκε στο τελετουργικό του πριν από τρεις μήνες για να εξορκίσει το «πνεύμα του αυνανισμού».

Το πρόβλημά του ξεκίνησε όταν ασπάστηκε ουσιαστικά, όπως λέει, τον χριστιανισμό.

Ενοχές

Παρακολουθώντας τα κηρύγματα των ιερέων, άρχισε να καταλαμβάνεται από ενοχές για το γεγονός ότι έβλεπε ταινίες πορνό και αυνανιζόταν, μέχρι που όλο αυτό άρχισε να τον τρελαίνει. «Φτάνεις σε ένα σημείο όπου αρχίζεις να ακούς φωνές. Κι αυτό είναι πολύ κοινό. Ακούς φωνές που σου λένε ότι πρέπει να σκοτώσεις τον εαυτό σου» λέει ο Γιουλ, ο οποίος αποφάσισε να στραφεί στον μετρ των εξορκισμών Τσάπμαν, για να βρει την ψυχική υγεία του.

Η διαδικασία του εξορκισμού, ωστόσο, ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Το σώμα μου άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα και σε ένα σημείο αυτό το πράγμα βγήκε έξω. Ο πάστορας του μίλησε και αυτό είπε το όνομά του: «Είμαι το πνεύμα του αυνανισμού» θυμάται ο 28χρονος νεαρός, ο οποίος πλέον έχει μια καλή δουλειά, σύζυγο και δικό του σπιτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα