Νέα «επεισόδια» στη διαμάχη του Μανθόπουλου με την πρώην σύντροφό του

SHOWBIZΝέα «επεισόδια» στη διαμάχη του Μανθόπουλου με την πρώην σύντροφό τουΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 23, 2016 - 17:07

Μετά το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύντροφό του, ο Αίας Μανθόπουλος αντιμετωπίζει πλέον και τον γιο του, ο οποίος είναι πια ενήλικος και μαζί με τη μητέρα του Δέσποινα Παπαθανασίου στρέφονται νομικά κατά του πατέρα του!

Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμηση εξαιτίας της εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή του Star, ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με αγωγή που υπέβαλαν

η πρώην σύντροφός του μαζί με το παιδί τους για την παρουσία του στην εκπομπή «Κους Κους» του Alpha. Μάλιστα, στράφηκαν και κατά της παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου και της τότε αρχισυντάκτριας της εκπομπής Μαίρης Παλιαλέξη.

Σε ρόλο μάρτυρα βρέθηκε μια φίλη της Δέσποινας Παπαθανασίου, η οποία υποστήριξε ότι ο Αίας Μανθόπουλος έχει κάνει σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων, στις οποίες, για να προβληθεί, εκθέτει την πρώην σύντροφο και το παιδί του: «Εχει διασαλευτεί η ψυχική υγεία του παιδιού. Είναι γεμάτο οργή. Αυτά τα πράγματα έχουν γράψει στην ψυχή του. Αυτή η εκπομπή έξυσε και πάλι πληγές. Τίποτα περισσότερο. Ο μικρός απομονώθηκε τότε στο σχολείο. Το παιδί ήταν καιρό με ψυχολόγο για να ξεπεράσει το θέμα. Μετά αποφάσισε ότι δεν θέλει να το επεξεργαστεί άλλο το θέμα. Είναι οργισμένος, δεν ξέρεις από πού να τον πιάσεις».

Μάλιστα, καταφέρθηκε και εναντίον των συντελεστών της εκπομπής, λέγοντας: «Δεν έδειξαν να αμφιβάλλουν καθόλου για τα λόγια του, το αντίθετο, έδειξαν να συμπαρίστανται, ενώ δεν εκλήθη στην εκπομπή η Παπαθανασίου».
Για προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας του ηθοποιού με τον γιο του μίλησε στο δικαστήριο ένας φίλος του, που ξεκαθάρισε ότι η οικονομική κατάστασή του είναι δραματική. «Είχε μεγάλη περιουσία, η οποία τον συντηρούσε, αλλά τώρα δεν έχει αξία. Ξέρω ότι έχει κι άλλα προβλήματα και οικονομικές διαφορές. Ξέρω ότι υπάρχει ένας πύργος, αλλά δεν ξέρω σε τι ποσοστό είναι δικός του» είπε.

ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα