Η Κόμισσα περιμένει το δεύτερο παιδί της

SHOWBIZΗ Κόμισσα περιμένει το δεύτερο παιδί τηςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 23, 2016 - 17:16

Ο «πελαργός» έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία της Κόμισσας Κοντογιάννη. Η όμορφη τραγουδίστρια, που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο τον επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα, κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

«Είμαι τεσσάρων μηνών έγκυος» δήλωσε ενθουσιασμένη στην «Espresso» και συμπλήρωσε: «Περιμένω με ανυπομονησία να κρατήσω στην αγκαλιά μου το δεύτερο παιδάκι μου». Οπως είναι γνωστό, η Κόμισσα έχει έναν γιο, τον 15χρονο Γιώργο, από προηγούμενη σχέση της με τον ηθοποιό

Τάκη Ανούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το μωρό που περιμένει τώρα είναι κι αυτό αγοράκι, κάτι που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Ο Παναγιώτης Γλάστρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, γνώρισε την Κόμισσα πριν από έναν χρόνο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό κύκλο τον περασμένο Ιούλιο, στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, με μάρτυρες την αδελφή της τραγουδίστριας και έναν κοινό φίλο τους.

Οι ίδιοι επέλεξαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Περίπου έναν μήνα μετά, όμως, η Κόμισσα ανακοίνωσε τον γάμο της, αλλάζοντας το status της στο facebook από «ελεύθερη» σε «παντρεμένη».

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Αναζητήσεις
κομισσα κοντογιαννη γυμνη, κομησα κοντογιαννη
Τυχαία Θέματα