«Κεραυνοί» στη συναυλία της Φαμπιάν

SHOWBIZ«Κεραυνοί» στη συναυλία της ΦαμπιάνΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 23, 2016 - 16:59

Σε (βρεγμένο!) φιάσκο κατέληξε η προγραμματισμένη για προχθές το βράδυ live εμφάνιση της Λάρα Φαμπιάν στο Κεντρικό Γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να βγει στη σκηνή η διάσημη Βελγίδα ερμηνεύτρια, ξέσπασε μια δυνατή μπόρα, που κράτησε παραπάνω από μισή ώρα,

γεγονός που οδήγησε στην ακύρωση της συναυλίας της. Την ώρα της βροχής όσοι θεατές δεν είχαν προνοήσει να κρατούν μαζί τους ομπρέλες βρήκαν καταφύγιο κάτω από τα υπόστεγα, ενώ οι διοργανωτές έτρεχαν να σκεπάσουν τα μηχανήματα.

Μάλιστα, πέρασαν περίπου τρία τέταρτα ώσπου να ανακοινωθεί η ακύρωση της συναυλίας. Η τελική έκβαση της βραδιάς εκνεύρισε τους χιλιάδες θεατές, οι οποίοι είχαν ταλαιπωρηθεί ήδη αρκετά από την αναμονή και έφυγαν τελικά άπραγοι έχοντας παρακολουθήσει μόνο τους Stereo Soul, που πρόλαβαν ν' ανοίξουν τη συναυλία λίγο πριν... ανοίξουν οι ουρανοί και χαλάσουν όλα.

Οπως ήταν φυσικό, υπήρξαν γκρίνιες, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που έκαναν λόγο για μια κακή διοργάνωση γενικότερα. Την ίδια στιγμή στα παρασκήνια του ΟΑΚΑ η Λάρα Φαμπιάν μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο-μήνυμα προς τους Ελληνες fans της, που δόθηκε στη δημοσιότητα την επόμενη μέρα από τη διοργανώτρια εταιρία. Φορώντας τα σκηνικά ρούχα της κι από πάνω ένα τζιν μπουφάν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές της, που δεν παρακολούθησαν τελικά τη συναυλία της.

Εξαργύρωση εισιτηρίων

«Είμαι καταρρακωμένη από την ακύρωση της συναυλίας μου. Νιώθω ότι πρέπει να σας ζητήσω συγγνώμη. Και πάλι όμως, πώς θα μπορούσα να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του... Θεού; Σας κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου και θέλω να σας υποσχεθώ κάτι: Θα επιστρέψω. Θα σας αποζημιώσω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που περιμένατε στη βροχή. Σας ευχαριστώ» δήλωσε η ντίβα του γαλλικού τραγουδιού. Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρία έκανε γνωστό ότι όσο διερευνά τη δυνατότητα διεξαγωγής της συναυλίας σε νέα ημερομηνία αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαργύρωση των εισιτηρίων, που είχαν αγοραστεί.

Στην αναμονή Γιώρκας-Ράπτη

Μια φορά είπαν κι αυτοί να πάνε μαζί στη συναυλία μιας τραγουδίστριας που υμνεί τον έρωτα και να φωτογραφηθούν, κι άρχισαν να πέφτουν... αστραπές!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη και ο σύντροφός της, τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, ήταν ανάμεσα στους θεατές που περίμεναν μάταια ν' ακούσουν live τη Λάρα Φαμπιάν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε το ζευγάρι σε κατάσταση αναμονής στις κερκίδες του Κεντρικού Γηπέδου Τένις του ΟΑΚΑ.

Εκεί ήταν και αρκετοί άλλοι celebrities: ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης με την αρραβωνιαστικιά του, επίσης αοιδό Αννα Δινέρη, η Ελλη Κοκκίνου, η Εύη Φραγκάκη και η Νίνα Λοτσάρη, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της Διονύση Πάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα