Μπανγκλαντές: Αγρότης παντρεμένος με τη θεία του και την ξαδέρφη του μαζί

ΚΟΣΜΟΣΜπανγκλαντές: Αγρότης παντρεμένος με τη θεία του και την ξαδέρφη του μαζίΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 23, 2016 - 17:46

Για τους περισσότερους συζύγους αυτό θα ήταν εφιάλτης. Κι όμως, ο Σαϊλές Ντάλμποτ από το Μπανγκλαντές δηλώνει ευτυχισμένος στον γάμο του με τη σύζυγό του και τη μητέρα της.

Ο 60χρονος αγρότης από το Μπανγκλαντές, ακολουθώντας την παράδοση της φυλής Μάντι, αναγκάστηκε να παντρευτεί σε ηλικία 15 ετών τη θεία του Σόρμι Νόκρεκ, όταν εκείνη έμεινε χήρα, καθώς ήταν ο μόνος ελεύθερος άντρας από το σόι του εκλιπόντος

συζύγου της. Η Νόκρεκ, μάλιστα, για να τον αποτρέψει να απιστήσει, του πρόσφερε και την 7χρονη κόρη της Τζελίτα. Σήμερα ο Σαϊλές έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την Τζελίτα και, όπως υποστηρίζει, η οικογενειακή τους κατάσταση θεωρείται απολύτως φυσιολογική για τα δεδομένα της φυλής του, που ζει στους πρόποδες λόφων του Μπανγκλαντές.

«Ο θείος μου είχε δύο αδερφούς, αλλά ήταν ήδη παντρεμένοι, επομένως εγώ ήμουν η τελευταία λύση. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δεν μπορούσε να παντρευτεί κάποιον που δεν ανήκε στην οικογένεια του συζύγου της» λέει αναφερόμενος στον γάμο του με τη θεία του, ο οποίος τελέστηκε παράλληλα με την κηδεία του θείου του, αλλά και τον γάμο του με την κόρη τους και ξαδέρφη του. Με τη Νόκρεκ είχε σεξουαλικές σχέσεις για 10 χρόνια, μέχρι που η Τζελίτα έγινε 17 ετών και βάσει νόμου μπορούσε να κοιμηθεί μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα