Ο μαφιόζος που γίνεται τελικά φύλακας άγγελος του Φιλιππίδη

TV GOSSIPΟ μαφιόζος που γίνεται τελικά φύλακας άγγελος του ΦιλιππίδηΤρίτη, Απρίλιος 22, 2014 - 13:33

Μπορεί να είναι μαφιόζος, άνθρωπος της νύχτας, να έχει στριπτιζάδικα και μπράβους, όμως ο Αλέξανδρος Κοντός είναι ο φύλακας-άγγελος του Ζαχαρία. Ενας άνθρωπος του υποκόσμου έρχεται απόψε στις 22.15, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Καλές δουλειές», για να βοηθήσει τον πρωταγωνιστή. Η «Espresso» μίλησε με τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Σπανό αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του σε πραγματικό strip club

στη Μεταμόρφωση.

«Συγγνώμη που γελάω, αλλά όσο και αν σας φανεί περίεργο, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι βγαίνω από ένα τέτοιο μαγαζί, μέρα μεσημέρι. Αλλά η εντολή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι όλες οι σκηνές της σειράς να γίνονται σε εξωτερικούς χώρους και όχι σε στούντιο. Ο ήρωας που υποδύομαι δεν είναι κακός, μόνο λίγο περίεργος και σκληρός, αφού εργάζεται στη νύχτα. Οταν γνωρίζει τον Ζαχαρία συγκινείται με το δράμα του. Ενας απελπισμένος σύζυγος και πατέρας που ψάχνει χρήματα για να βγάλει τη σύζυγό του από τη φυλακή λόγω χρεών» μας λέει ο Χρήστος Σπανός και συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας: «Για τον Κοντό, ο Ζαχαρίας είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, κάτι που έψαχνε να βρει στους μέχρι τώρα συνεργάτες του και δεν το κατάφερνε. Θεωρεί ότι η γνωριμία τους είναι καρμική. Εκείνος κρατά επιφυλακτική στάση απέναντί μου, στη συνέχεια όμως θα ανακαλύψει ότι έχω καλή καρδιά και θα γίνουμε φιλαράκια. Το θέμα είναι ότι στα επόμενα επεισόδια θα τον... μπλέξω για τα καλά με μια μεταφορά χρημάτων».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος παίζει τον «σκοτεινό» τύπο. «Το έχει η μοίρα μου να υποδύομαι τύπους λαμόγια. Γιατί και ως γαμπρός του Θοδωρή Αθερίδη στη σειρά "Πίσω στο σπίτι" ήμουν καιροσκόπος, ενώ στη θεατρική παράσταση «Σούγκαρ: Μερικοί το προτιμούν καυτό» με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήμουν γκάνγκστερ».

Ο ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένος που συνεργάζεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Το να έχω δουλειά όλο τον χρόνο για μένα είναι αυτοσκοπός, γιατί εργάζομαι για βιοποριστικούς λόγους. Οταν στο επάγγελμά μου συναντώ άτομα που με μαθαίνουν πράγματα, που τα θαυμάζω, αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης στον "Φον Δημητράκη" αποδεικνύει τη μεγάλη γκάμα του ως ηθοποιός. Εγώ ως νεότερος, όταν πήγα κι είδα την παράσταση, "έκλεψα" από τις ατάκες του και τις γκριμάτσες του. Αλλά στον Πέτρο με έχει συγκινήσει και η ευαισθησία του. Πήρε ένα παιδί με νεφρική ανεπάρκεια και πραγματοποίησε την ευχή του να παίξει μαζί του. Γι' αυτό κάθε μέρα τον αγαπώ περισσότερο» δηλώνει ο Χρήστος.

Χρήστος ΣπανόςΚαλές δουλειέςΠέτρος Φιλιππίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα