Ο «άτακτος» εισαγγελέας δεν σκοπεύει να παραιτηθεί

ΚΟΣΜΟΣΟ «άτακτος» εισαγγελέας δεν σκοπεύει να παραιτηθείΤρίτη, Αύγουστος 25, 2015 - 18:22

«Αναζητώ κάποια που να φαντασιώνεται ότι έρχεται σε οργασμό από εραστή με επιδέξια γλώσσα, δάχτυλα και "ανατομία". Μια μεγάλη συλλογή sex toys συγκαταλέγεται στα συν». Αν και το παραπάνω post δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας για τις προθέσεις του συντάκτη του, ο διακεκριμένος Αμερικανός εισαγγελέας Τζεφ Aστον, στον οποίο ανήκε, προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όταν διέρρευσε ότι ήταν ένας από τους χρήστες του

μεγάλου σάιτ απιστιών που έγινε στόχος hacking.

Αφού ξεροκατάπιε κάμποσες φορές, εξήγησε ότι δεν διέπραξε κάποιο έγκλημα, καθώς γράφτηκε στο σάιτ από απλή περιέργεια και ουδέποτε διέπραξε απιστία, γι' αυτό και δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από το πόστο του. «Εγιναν απίστευτα ηλίθιες επιλογές. Ζητώ τη συγχώρεση της κοινής γνώμης για τις παραλείψεις μου, αλλά αυτές οι παραλείψεις δεν είχαν απολύτως κανένα αντίκτυπο στην τέλεση των δημόσιων καθηκόντων μου» είπε χαρακτηριστικά ο Αστον, διευκρινίζοντας ότι έγινε μέλος πριν από δύο χρόνια. Ερωτηθείς γιατί δεν ενέδωσε στον πειρασμό της απιστίας, απάντησε ότι δεν είχε το θάρρος να το κάνει.

Ο Αστον, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πολύκροτες υποθέσεις στις ΗΠΑ, δεν αποκάλυψε τον αντίκτυπο που είχε η διαρροή αυτή στον γάμο του, ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του Ρίτα, τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί και τα τέσσερα ενήλικα παιδιά από προηγούμενο γάμο του.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι αναφορές σε ΗΠΑ και Καναδά για αυτοκτονίες που εικάζεται ότι σχετίζονται με τις διαρροές. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του αξιωματικού του αστυνομικού τμήματος του Σαν Αντόνιο στο Τέξας, Μάικλ Γκόρχαμ που έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες μετά τη διαρροή λογαριασμού με το υπηρεσιακό e-mail του.

Keywords
Τυχαία Θέματα